Gourmet sörvacsora Brew Studio

Gourmet sörvacsora – nézz más szemmel az arany nedűre!

Kis hazánk jeleskedik a sörfogyasztásban – míg Európában 2017-es adatok alapján átlagosan 35 liter sört isznak meg az emberek, nálunk ez 63 literre rúg évente. Ennek ellenére itthon még inkább a klasszikus megközelítés jellemző, mely szerint a sör a jutalom egy hosszú nap végén, vagy a kapocs, mely összeköti a baráti beszélgetéseket.

Mi, a Brew!Studio-nál azon dolgozunk, hogy a sörivás ennél sokkal több legyen: valódi élmény. Ennek keretében hívtuk életre a gourmet sörvacsora programunkat, mely egészen új szintre emeli a sörözés és falatozás kettősét.

Mitől lesz az ételek és sörök sorából gourmet sörvacsora?

A gourmet szócska alapvetően a minőségre utal, hiszen ezek a sörök messze magasabb színvonalat képviselnek, mint egy átlag csapon fellelhető társaik, a hozzájuk párosított ételek pedig felérnek a fine dining éttermek kínálatával.

Programunk hidat képez a prémium gasztronómia, illetve a laza, barátságos légkör közt, így mindenki megtalálhatja benne azt, amire vágyik.

A menüsor kialakításáért a Kispipa Craft Beer and More kreatív séfje felel, aki a szezonalitás mellett arra is ügyel, hogy a fogásokat kifejezetten a felsorakoztatott sörökhöz párosítsa. Ezáltal a nálunk elkölthető gourmet sörvacsora nem pusztán finom ételek és kedvenc söreink jóízű elfogyasztását jelenti, hanem egy harmonikus, alaposan megtervezett ízélményt is, ahol az összetevők egymást erősítik, illetve kiegészítik.

Mire számíthatsz, ha eljössz hozzánk?

Nem bírjuk ki, hogy ne adjuk át a sörök iránt érzett szenvedélyünket, ezért a gourmet sörvacsora során minden fogást és sört röviden bemutatunk, hogy a szuper élmény és a tele has mellett érdekes információkkal is távozhass tőlünk. Természetesen nem szeretnénk, ha előadásaink a vacsoraélmény rovására mennének, bőven hagyunk nektek időt a menüsor kiélvezésére és kedélyes beszélgetésre.

Barátaiddal, családoddal vagy pároddal felejthetetlen élményben lesz részetek, és alig várjátok majd, hogy legközelebb is ellátogathassatok hozzánk!

Milyen alkalomra ajánljuk?

Milyenre nem?! Ha tehetnénk, mi minden kedd estét egy gourmet sörvacsora elfogyasztásával töltenénk, hiszen az ízletes fogások és prémium sörök önmagában is különlegessé teszik az estét. De ajánljuk ezen felül:

  • randi programként, ha valami igazán különlegesre vágysz
  • baráti találkozások alkalmával, melyről még sokáig fogtok beszélni
  • ajándékba sörimádó barátod számára
  • csapatépítő gyanánt, mely biztosan összehozza a kollégákat

Lényegében ajánljuk mindenkinek, aki kulináris kalandra vágyik és kedveli a karakteres, egyedi sörök világát.

Ahogy a program neve is mutatja, a tökéletességre törekszünk! Vacsoráinkat ezért kis létszámra tervezzük, melyen előzetes jelentkezés után tudsz részt venni.

Ha máris kedvet kaptál, vagy további információkra vágysz, olvass bele sörvacsora menüinkbe vagy vedd fel velünk a kapcsolatot!