Tejfakasztó ajándék apának

Mi a tökéletes tejfakasztó ajándék apának? Nyilvánvalóan sör, de nem is akárhogy!

Az apró lurkó érkezése a szülők életének egyik legszebb napja. Ezt pedig illik is méltóképpen megünnepelni a barátok körében, nem csoda hát, hogy hazánkban is töretlen népszerűségnek örvend a tejfakasztó buli hagyománya. Ha megvan az időpont és a program, már csak egy valami van hátra: mi lehet a tökéletes tejfakasztó ajándék apának?

Elsőre mondhatnánk, hogy az alvás, hiszen abban egy ideig feltehetően kevés része lesz. A realitás talajára lépve pedig nyilvánvalóan az első ötlet az alkohol. De gondolj csak bele: ha mindenki akár csak egy üveg itallal is megy a buliba, máris összegyűlik több hónapnyi készlet, melyből ráadásul a friss anyuka hosszú ideig nem is részesülhet. Szerintünk úgy fair, ha a tejfakasztó ajándék apának és anyának egyaránt boldogságot okoz.

Szerencsére tudjuk az ideális megoldást: ajándékozz élményt, melyet mindketten kiélvezhetnek, és ami ráadásul több hónapig felhasználható. Így a friss szülők akkorra időzíthetik a programot, amikorra csak akarják – illetve amikor a kis csöppség már „engedi”. ?

Sörfőző tanfolyamunkkal mindenki jól fog járni:

  • Az apuka örülhet, mert sör
  • Az anyuka végre máshogy nézhet a főzésre, hiszen itt biztosan óriási élményben lesz része
  • Együtt, párként pedig kicsit kikapcsolódhatnak és egy izgalmas programon vehetnek részt, amire sokáig örömmel emlékezhetnek majd vissza.

A program során szó lesz „sörtörténelemről”, és megannyi sörös érdekesség is elhangzik. Főattrakcióként pedig a résztvevők elkészítik saját sörüket, miközben lépésről lépésre elsajátítják a sörfőzés szerte a világon elismert mesterségét. Az erjedési idő után ráadásul a vendégek kézhez is kapják az aranyló nedűt, melynek további sorsáról az ifjú szülők dönthetnek: helyet kaphat a polcon, mint örök emlék, vagy betöltheti az első 2 üveg sör szerepét, melyet idővel együtt fogyaszthatnak majd el.

Az élményen kívül továbbá olyan hasznos tudást is ajándékozol, melyet az apuka – és természetesen az anyuka is – bőven felhasználhat még a jövőben!

És hogy hogy tudsz sörfőző tanfolyamot ajándékozni? Nagyon egyszerű: igényelj online Ajándékkártyát , válaszd ki a sörfőzés opciót az űrlapon és add meg az adatokat! Néhány perccel később úton is lesz e-mail fiókod felé a pdf formátumú ajándékutalvány, melyet olyan formában nyomtathatsz ki, amilyenben szeretnél.

Ha bármilyen kérdésed merülne fel, vagy szeretnél egészen személyre szabott, kiscsoportos sörfőző tanfolyamot ajándékozni, vedd fel velünk a kapcsolatot, és találjuk meg a legjobb megoldást közösen!