Főzőtanfolyam ajándékba ismerőseidnek

Főzőtanfolyam ajándékba sörrajongó barátaidnak

Mindenkinek van legalább egy barátja, aki híresen odavan a jó sörökért. Mi a legkézenfekvőbb ajándék tehát az ilyen ünnepelnek? Sör, sör és még több sör. De eljön a pont, amikor már úgy érzed, hogy kreatívabb, személyesebb ötletre vágysz – erre tökéletes megoldás a főzőtanfolyam ajándékba!

Kiscsoportos főzőtanfolyamjainkon a résztvevők mindent elsajátíthatnak, amire életük során szükségük lesz ahhoz, hogy otthon is elkészíthessék kedvenc italukat – sőt, a teljes családot is elláthassák vele! Hát nem erre vágyik minden igaz sörrajongó?

Lepd meg a tökéletes ajándékkal szeretteid az online megrendelhető ajándékutalvány segítségével! Az utalvány megrendelésekor választhatsz, hogy melyik sörfőző programot szeretnéd ajándékba adni.

Miért szuper ötlet a főzőtanfolyam ajándékba?

Mert élményt ajándékozni mindig jó. Sört ajándékozni is jó. Ebből pedig egyenesen következik, hogy sörös élményt ajándékozni a legjobb! A 3 órás sörfőző est vagy az 5 órás sörfőző tanfolyam egyaránt ideális lehetőséget kínál minden sörrajongónak, hogy elmélyedjen az arany nedű készítésének ősi mesterségében, miközben arról is gondoskodunk, hogy szomját csillapíthassa.

Másrészről mivel a tanfolyam időpontja választható, az ünnepelt akkor használhatja fel ajándékát, amikor csak kedve van hozzá. Nem futhatsz bele abba a hibába, hogy esetleg nem ér rá.

Ez egy remek személyre szóló ajándék, melyet még biztosan sokáig emlegetni fog megajándékozott szeretted. És ha ügyes vagy, még te is jól járhatsz, hiszen a későbbi találkozók alkalmával magad is megízlelheted a sörfőző tanfolyam „gyümölcsét”, azaz az itt szerzett tudással készített házi söröket!

Hogyan zajlik a sörfőző tanfolyam?

A programok során mindent megteszünk a vidám, oldott hangulatért, hogy a résztvevők felejthetetlen emlékkel távozzanak tőlünk. Ebben a profi módszerekkel történő kóstolás során elfogyasztott sörmennyiség is segítségünkre van, melyet napközben egy könnyed ebéddel és időközönként kisebb falatokkal teszünk teljessé.

A sörfőzés konkrét lépései mellett sörös érdekességekkel is szolgálunk a résztvevőknek a gasztronómia és történelem területéről. Eközben teret engedünk a kíváncsiságnak is: örömmel fogadunk kérdéseket, felvetéseket, melyekre legjobb tudásunk szerint igyekszünk válaszolni.

A hagyományos tanfolyamon való részvétel mellett lehetőséged van egyedi ajánlatra is, melynek keretein belül a főzőtanfolyam ajándékba adható akár egy baráti társaságnak vagy családodnak is. Ehhez vedd fel velünk a kapcsolatot, és egyeztessünk a részletekről!