Programok legénybúcsúra sörrel és anélkül

Izgalmas programok legénybúcsúra, ha nem csak a városban akartok korzózni

A barátok számára mindig fejtörést okoz, hogy hogyan lehetne meglepni az ifjú vőlegényt élete (utolsó) nagy buliján úgy, hogy egyszerre legyen szuper élmény, de meg is maradjon az emlék. Segítségképpen összeállítottunk nektek egy szubjektív listát, szerintünk ezek a legjobb programok legénybúcsúra.

Választhatjátok a hagyományos kocsmatúrás megoldást és végigjárhatjátok a várost különféle feladatokat csináltatva az alkohollal felturbózott vőlegénnyel. De ha valami rendhagyóra és különlegesre vágytok, mi mást ajánlunk!

Mi kell egy élményekkel teli legénybúcsúhoz?

A legénybúcsú ütemtervét mindenképpen attól függően alkossátok meg, hogy mi passzol a vőlegényhez. Ha amúgy is szívesen tölti a szombat estéit alkohol társaságában, megvan az irányvonal. Ha emellett szereti az aktív programokat is, szervezhettek egész napos legénybúcsút több programponttal. Mivel számoljatok a tökéletes bulihoz?

Tartalmazzon sört

Feltehetően mindannyian egyetérthetünk abban, hogy a legénybúcsúk egyik nélkülözhetetlen összetevője a sör. Lehetőleg sok és jó sör. Ebben rögtön segítségetekre is sietünk egy ötlettel: gyertek hozzánk sört főzni! A 3 vagy 5 órás sörfőző tanfolyam során a gyakorlatban sajátíthatjátok el a kézműves sör főzésének tudását, miközben bőven lesz lehetőségetek kóstolni is. Az elkészült sört ráadásul az erjedési idő leteltével meg is kapjátok, ami szolgálhat örök emlékül a legénybúcsú napjáról vagy indokként egy újabb közös bulira.

Tartalmazzon adrenalint

Az este úgyis ivásba fog fulladni, de ha az egész napot rászánjátok, kezdhettek egy közös kalanddal. Ez a mi tollunkból talán hiteltelenül hangzik, de vannak ám szórakoztató alkoholmentes programok legénybúcsúra. Ha a vőlegény szereti a pörgést és a társaság is aktív emberekből verődik össze, elmehettek egy pár órás mókára kora délután. Jó ötlet lehet a gokart vagy a paintball, bármelyik során kiélhetitek magatokat és alaposan le is fáradhattok. Másrészről, ha szeretnétek megóvni a vőlegényt a kék-zöld foltoktól és jövendőbeli felesége rosszalló tekintetétől, remek alternatíva a lézerharc vagy a dodgebow. Mindkettő megadja az adrenalint és az élményt, de senkinek nem fog bántódása esni.

Nyugisabb programok legénybúcsúra, ha a vőlegény kevésbé bulizós típus

Ha a vőlegény egyébként nem annyira társasági ember és inkább preferálja a visszafogott szórakozást, ilyen téren is bőven válogathattok.

Egyrészt ott vannak a szabadulószobák, a VR termek és az esport bárok. Kisebb társasággal beülhettek közösen kockulni néhány órát és nosztalgiázhattok fiatalkorotok kedvenc játékaival.

De azt is választhatjátok, hogy nem mentek emberek közé és magatok csaptok egy nagyszerű estét. Úgyis érezhetitek magatokat remekül, ha kibéreltek egy estére egy erdőszéli kulcsos házat, egy Balaton-parti lakást vagy megszerveztek egy házibulit a társaság valamelyik tagjánál. Rendeljetek be egy rakat pizzát, szerezzetek be hozzá kellő mennyiségű sört és beszélgessetek órákon át! Előkerülhet a pókerkészlet vagy készülhettek személyre szabott játékokkal is.

Ha ezt választjátok sem hagyunk titeket hátszél nélkül: szerelkezzetek fel söreinkkel! Nem csak tanítjuk ugyanis, hanem mi magunk is készítjük a jobbnál jobb kézműves söröket, amiket néhány kattintással meg is rendelhetsz oldalunkról!