EXKLUZÍV DÍSZDOBOZOS HARA’PUNK BREWING SÖRVÁLOGATÁS

Ahogy a mondás tartja: “Aki tudja, csinálja, aki nem tudja, tanítja”. Mi viszont mindkettőben igyekszünk otthon lenni. Lehet, hogy eddig nem tudtad, de mi állunk a sörös körökben jól ismert Hara’Punk brand mögött is, tehát a sörfőzést nem csak tanítjuk, de napi szinten műveljük is. Söreinkkel bárki találkozhat Budapest legjobb gasztro kocsmáiban és a boltok polcain, különleges és limitált főzeteinkkel pedig időről időre feszegetjük a sörkészítés határait.

A kísérletező kedvünk kiélése mellett természetesen a Hara’Punk állandó szortimentjét is gondozzuk. Ebbe a sorba jelenleg három sör tartozik: az ausztrál komlós IPA, a Punk Juice, az Executive Pale Ale nevű APA, végezetül pedig birodalmunk ékköve, a csillagromboló Son of a Bitch nevű Imperial IPA.

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy nem csak szerintünk, hanem a sörfogyasztók és a szakma visszajelzései alapján is mindhárom tétel a magyar kraft, vagy más néven kézműves sörkínálat legfelső minőségi kategóriáját képviseli.

Úgy döntöttünk, hogy ezt a minőséget egyben is szeretnénk a nagyközönségnek elérhetővé tenni, ezért elkészítettük a Hara’Punk díszdobozos sörválogatást, ami tartalmazza a fent említett söreinket 0,33-as palackozott kiadásban. Sokkal jobban mutatnak így együtt a különleges Hara’Punk dizájnnal feldobott, újrahasznosítható kartondobozban, mint egy nejlonzacskóban, vagy a műanyag bevásárlókosárban, nem igaz?

A sörválogatás dobozában található söröket alább részletesebben is bemutatjuk.

Rendeld meg sörválogatásunkat 3.000 Ft-os áron!

Karácsony, szülinap, vagy egy szimpla péntek este – akár ajándékba, akár saját magadnak szánod a Hara’Punk sörválogatást, az öröm garantált!

Elfogyott!

Sajnos minden sörpakkunk elfogyott. Köszönjük a nagy érdeklődést! Nézz vissza hamarosan az újabb ajánlatainkért vagy iratkozz fel hírlevelünkre.

Harapunk Son Of a Bitch

Son of a Bitch

IPA – Imperial / Double

8.5% ABV, 101 IBU

Az eddigi legkomlósabb sörünk, melyben végre elszabadul a háromfejű komlószörnyeteg! A temérdek mennyiségű nemes komló (Simcoe, Chinook és Warrior) és a magas alkoholtartalom ellenére a Son of a bitch egy könnyen fogyasztható imperial IPA. Ízében a stílushoz hűen természetesen a komlók dominálnak, így a trópusi gyümölcsös, citrusos jegyek kerülnek előtérbe, melyeket mérsékelten édeskés malátás test hoz egyensúlyba.

Harapunk Executive Pale Ale

Executive Pale Ale

Pale Ale – American

4.5% ABV,  41 IBU

Karakteres, könnyen fogyasztható, mindenki számára értelmezhető sör. Vagyis jól csúszik. A rövid, félórás komlózásnak köszönhetően a keserű íz teljesen a háttérbe szorul, így gyorsan előkúsznak a Mosaic, a Centennial és az Amarillo komlók gyümölcsös, citrusos aromái.

Harapunk Punk Juice

Punk Juice

IPA – Australian

5.9% ABV,  45 IBU

Tény, hogy egy sörfőzde nem létezhet IPA nélkül, mi pedig az ausztrál irány mellett döntöttünk, mert bár még a szigetország környékén sem jártunk, messziről elég izgalmasnak néz ki. A Vic Secret és a Galaxy komlóknak köszönhetően a Punk Juiceban különösen hangsúlyosak a maracujás, sárgadinnyés, grapefruitos és a barackos ízjegyek, melyeket kevés malátás édesség kísér.

Szeretnél értesülni legfrissebb híreinkről?

Iratkozz fel hírleveleinkre!

Ígérjük, nem árasztjuk el a fiókodat!