Sorra ugrálnak a magyar kézműves sörök a hűtődbe

Januárban sokan elérkezünk ahhoz a ponthoz, hogy elég a télből. Eddig várhattuk a karácsonyi és szilveszteri élményeket és a pihenést, de most már csak hideggel és korai sötétedéssel kecsegtetnek az eljövő téli napok – hó ráadásul sehol. Ints be az egyhangú szürkeségnek: töltsd fel a hűtőd elsőrangú magyar kézműves sörökkel, hogy mindig legyen, ami bearanyozza a napod!

Rendelj házhoz magyar kézműves söröket webshopunkból!

A komorság legjobb ellenszere a sör, mégpedig a jóféle sör! Nem is kérdés, hogy mi a Brew!Studionál rajongunk érte, azt azonban nem mindenki tudja, hogy nem csak oktatjuk a sörfőzést, de magunk is műveljük. Gerilla sörfőző formációnk, a Hara’Punk több, mint egy évtizede van már a pályán, ezalatt pedig számtalan kreálmányunk született a sajttortás sörtől a szakésított sörön át a szinte már pofátlanul komlós nedűig.

Webshopunkban ennek megfelelően remekbe szabott magyar kézműves sörök közül válogathatsz, és saját kis sörpakkot is összeállíthatsz magadnak. De ha nincs kedved válogatni, csak inni, hallgass ránk és rendeld meg az általunk megálmodott pakkokat!

Netán szeretteden látod egy kiadós sörözés növekvő szükségességét, hogy kirángathasd a téli depressziójából? Küldj neki is sört ajándékba! Sörpakkjainkat nem csak házhoz küldheted, de még saját üzenettel is elláthatod.

Minek járj a boltba tejért, ha otthon lehetne egy tehened is?

Ha az ivásával nem éred be, inkább a tudásra hajtasz, hogy magad is bármikor főzhess sört, tanfolyamunkon a helyed! 3 és 5 órás sörfőző tanfolyamainkon elsajátíthatsz mindent, amire szükséged lesz, hogy te is házi sörfőzővé avanzsálj.

Nem is kell beszerezned hozzá semmi extrát, úgy mutatjuk be a folyamatot, hogy a konyhádban megtalálható eszközökkel is sorra főzhesd a söröket. Mi is így kezdtük anno, ezért még ha az első néhány liter a lefolyóban is landol, biztosak vagyunk benne, hogy Neked is sikerülni fog!

Jelentkezz miharamabb akár egymagad vagy csődítsd össze sörrajongó barátaid, hogy együtt vághassatok bele a sörfőzés csodás mesterségébe!