legénybúcsú ajándék ötletek

Legénybúcsú ajándék ötletek, amik kiállják az idő – és az alkohol – próbáját

Előállt a terv, megvan a program, de még hiányzik valami? Nem tudjátok, mi lehetne méltó ajándék, mely biztosan túléli a legénybúcsú ködbe vesző emlékfoszlányait? Bízzátok ránk magatokat, íme a BREW!Studio-féle legénybúcsú ajándék ötletek apraja-nagyja!

Élményt ajándékozni mindig nagyszerű ötlet, ám egy legénybúcsú esetében sok múlik az időzítésen! Az este 10-kor kezdődő program feltehetően nem fog maradandó nyomot hagyni az addigra már sokadik sörén és felesén túllevő vőlegénynek, hiába a jó szándék és a rengeteg szervezés.

Sokkal jobb ötlet, ha mindjárt ezzel kezditek meg a programot, így az egyszerre szolgálhat ráhangolódásként is. Nem hiába ajánljuk sörfőző tanfolyamunkat legénybúcsúkra, hiszen a délutáni órákban zajló közös program összehozza a csapatot és biztosan felejthetetlen élményt nyújt. Ráadásul rögtön két legyet üthettek vele egy csapásra, hiszen közben kedvetekre sörözhettek, és az elkészült sört is kézhez kapjátok!

Extraként pedig mi álljuk sörfőzés árának vőlegényre eső részét, így még pénz tekintetében is jól jártok!

Hogy néz ez ki a gyakorlatban?

  1. Szuper hangulatban és laza légkörben elsajátítjátok a sörfőzés csínját-bínját
  2. Közben nem marad el a sörkóstolás, hiszen így lesz teljes a program
  3. A tanfolyam során megfőzitek saját sörötöket, melyhez a receptet is ti adjátok (persze mi is segítünk benne)
  4. Sörötöknek egyedi címkét is tervezhettek, ezzel emléket állítva a legénybúcsúnak
  5. A délutáni program után tiétek a világ, a sörfőző tanfolyam során feltankolt sörök pedig addigra már feltehetően meghozzák a kedveteket a hajnalig tartó bulihoz. Ha nem mennétek messze, az Élesztőházban is tölthetitek az estét, de tőlünk csak egy köpés a belvárosi forgatag.
  6. Amíg a friss házaspár a mézes heteket tölti, a legénybúcsús sör sem tétlenkedik: erjed
  7. Az erjedés után megkapjátok saját címkétekkel ellátott, palackozott sörötöket, melyből legalább egynek biztosan a polcon a helye…

… a többinek pedig gyomrotokban, ami egyúttal szuper lehetőséget kínál egy „legénybúcsú after partyra”.

Inkább vidéken, külföldön vagy a Balatonnál ünnepelnétek a nagy napot, ezért olyan legénybúcsú ajándék ötletek közül válogatnátok, melyek nem befolyásolják az esemény menetét? Erre is van megoldásunk: válasszátok ajándékutalványunkat, mely beváltható sörfőző estre vagy hétvégi sörfőző tanfolyamra! Ezzel egyszerre azt is biztosítani tudjátok, hogy a vőlegény tutira veletek használja fel az ajándékát! ?

Ha most veszitek meg az ajándékutalványt online, rögtön vásárolhattok hozzá egy sörválogatást is a Hara’Punk díszdobozos söreiből!