Apák napi ajándék

A tökéletes apák napi ajándék: sörös élmények együtt

Hamarosan itt az apák napja és szeretnénk, ha senkit sem érne felkészületlenül ez az ünnep. Ha szeretnéd valami különleges apák napi ajándékkal meglepni apukádat, gyertek el hozzánk egy sörfőző tanfolyamra, ahol közösen készíthetitek el a legújabb kedvenc sörötöket!

Június 17. – Apák napi ajándék para?

Szerencsére ha férfiakról van szó nem gond, ha zárva van a virágos, de talán annál nehezebb valami egyedivel előrukkolni. Egy üveg a kedvenc piájából nem lehet rossz választás, de a legjobb mégis élményt adni – engedd, hogy ő maga készítse el! Válaszd a Brew!Studio hétvégi sörfőző tanfolyamát, vagy rendelj online ajándékkártyát és ajándékozd meg apukádat egy valódi sörös élménnyel!

 

Töltsetek közösen egy szombatot!

Mikor töltöttetek együtt csak ti ketten pár órát? Vagy mikor volt utoljára apa – gyerekek program a családban? Ugye, hogy régen? Akkor egy laza sörfőző kurzus most pont jó alkalom lehet újra kötetlenül együtt lenni.

A tanfolyamon lépésről lépésre végig vezetünk a sörkészítés folyamatán, a malátaszemtől a palackig. Megismerhetitek a sörkészítés múltját és gasztronómiáját és hogy ne maradjon üresen a gyomrotok egy könnyed sörös ebéd is hozzátartozik az élményhez. Mindeközben egy közösen kitalált recept alapján főzzük meg első saját sörötöket a nap folyamán. Továbbá megismerkedünk különböző kézműves sörökkel, kóstolunk klassz sajtokat, ellátogatunk egy pesti sörfőzdébe, ahol élesben is elleshetitek a sörkészítés titkait.

Milyen sör a legjobb apák napi ajándék?

A saját sör titka, hogy olyan ízvilágot képviseljen, ami számotokra a legkedvesebb. Minden kurzusunkon a résztvevőkön múlik, hogy a rendelkezésre álló alapanyagokat hogyan kombinálják – legyetek bátrak, kreatívok, újítók!

Lepd meg egy sörfőző tanfolyammal, vagy gyertek el együtt!

Ha úgy gondolod, ez az élmény csak édesapádnak tartogatna örömöt, vagy más miatt nem tudod elkísérni, egy sörfőző tanfolyam akkor is szuper apák napi ajándék lehet. Készülj fel, vedd meg ajándékutalványunkat előre – így ő választhatja majd ki a neki legmegfelelőbb időpontot.

5 órás sörfőző tanfolyamunk ára online vásárlás esetén: 22.900 Ft/fő

Várunk benneteket szeretettel!

a Brew!Studio csapata