Kézműves sör rendelés otthonra

A kézműves sör rendelés megmenti az otthon töltött estéidet

Különleges söreink melegséget visznek az egyre fagyosabb estékbe. Ráadásul a Hara’Punk sörök (köztük néhány ütős újdonság is) sorakoznak a polcokon és alig várják, hogy útra kelhessenek hozzád.  Használd ki a kézműves sör rendelés lehetőségét, töltsd meg a hűtőd és vele együtt a szíved is!

Biztosan tudhatod, hogy szükséged van egy pakk sörre, ha…

Már nem tudod, mit kezdj magaddal esténként…

Fejből fújod az összes streaming szolgáltató teljes filmkínálatát…

Rendszeresen kinyitod a hűtőd és szomorúan konstatálod, hogy nincs benne sör…

Egyre erősebb sóvárgást érzel, hogy barátaiddal újra sörözhess…

Büszkén jelenthetjük, hogy tudjuk a megoldást a problémádra! Oldalunkon néhány perc alatt le is tudhatod a kézműves sör rendelés folyamatát, és hamarosan már száguldanak is feléd kedvenc söreid.
Ihatod magadban (így tuti szórakoztatóbbak lesznek a filmek is) vagy csaphattok a barátokkal egy online sörözést, mintha csak kedvenc vendéglátóhelyeteken ücsörögnétek.

Hogyan rendelhetsz?

Nézz körül a Sörrendelés menüpontban bemutatott kínálatunkban, ismerkedj meg új söreinkkel is és válogasd össze egyedileg sörpakkodat. Ha ránk hallgatsz, legalább 6 sört helyezel a kosárba – nem csak azért, mert pontosan tudjuk, milyen gyorsan el tud fogyni 6 sör, de azért is, mert így adunk 10% kedvezményt. Ezután válaszd ki az átvétel és a fizetés módját, majd töltsd ki az űrlapot adataiddal.

Ha jó fej akarsz lenni szintén otthon ülő barátaiddal, akár ajándékba is rendelhetsz egyedileg összeválogatott pakkot. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy bepipálod az „Ajándékba küldöm” lehetőséget és az ő címüket adod meg a szállításhoz. Még egy kedves kis üzenetet is írhatsz nekik.

Kézműves sör rendelés extrákkal

És ha már itt tartunk, rögtön egy szuper programot is ajánlunk mellé: online csapatépítő sörkóstoló nem feltétlen csak cégeknek. Ha szeretnétek valami újat kipróbálni és amúgy is alig várjátok, hogy elmehessetek egy sörkóstolóra, itt az alkalom!

Az online sörkóstolóhoz mi válogatjuk össze nektek a hazai kisüzemi söripar legjobbjait, a sörpakkokat pedig el is juttatjuk hozzátok. Neked csak annyi a dolgod, hogy összecsődítsd a társaságot egy közösen egyeztetett időpontra a gép elé, mi pedig levezénylünk nektek egy izgalmakkal teli sörkóstolót. A kóstolás mellett mesélünk is a sörtörténelemről-gasztronómiáról, a hazai és nemzetközi trendekről. Zárásképpen pedig adunk nektek egy tesztet, amivel rögtön meg is nézhetitek, hogy ki profitált legtöbbet a programból: ki az, aki a sörök mellett tudást is magába szívott.