Céges csapatépítő ötletek

Térjetek ki a megszokott céges csapatépítő ötletek elől, szervezzetek felejthetetlen programot!

A tavasz kezdetével megtelnek a városok utcái emberekkel, és ezzel egyidőben kiürülnek a munkahelyek – hiszen végre van hova kiszabadulni a szürke irodából, és indulhat a csapatépítő szezon! Az elcsépelt céges csapatépítő ötletek azonban sokszor inkább kötelezettséget jelentenek a dolgozóknak, mint örömteli programot – pedig nem kell ennek így lennie!

A jó munkahely alapja, hogy a dolgozók is jól érzik magukat és szívesen töltik együtt idejüket – akár az irodán kívül is. Ha pedig szeretnétek javítani a csoport kohézióját, nincs is jobb mód rá, mint egy kedélyes csapatépítő program szervezése, ahol semmi nem szól a munkáról és a formalitásról. Mik a valóban jó céges csapatépítő ötletek alapvető elemei?

  • rugalmas keretek
  • laza légkör
  • némi alkohol a gátlások feloldása érdekében (nem túl sok, hiszen másnap ismét együtt kell dolgoznotok ?)
  • lehetőség valamilyen érdekes és izgalmas közös tevékenységre

Végre valami menő céges csapatépítő ötletet keresel?

A potenciális ötletek listája végtelen, a mindenki számára megfelelő program megtalálása viszont szinte lehetetlen. Ha már túl vagytok az összes mainstream programon vagy simán csak szeretnétek kilépni a hagyományos keretekből, szervezzétek az eseményt a folyékony arany köré!

A BREW!Studio sörben gazdag céges csapatépítő ötletek tárházát nyújtja Nektek, teljes mértékben alkalmazkodva az igényekhez. A csapat méretétől, életkorától és stílusától függetlenül mindenki számára megtaláljuk a tökéletes megoldást, és egyben a felejthetetlen programot. Használjátok ki a kézműves sörforradalom hazai kiteljesedését, és kerekítsetek egy saját kis céges sörfesztivált!

Sörfőző tanfolyamaink a fent felsorolt nélkülözhetetlen elemek mindegyikével rendelkeznek, nem beszélve a kézműves sörök fantasztikus ízéről és a közös főzés élményéről! A tanfolyam során megfőzhetitek saját céges sörötöket, ráadásul hasznos infókkal gazdagodhattok, miközben remekül szórakoztok. A csapatépítő méltó zárásaképp az erjedési idő letelte után kézbe vehetitek saját sörötöket, ami újabb alkalmat nyújt egy céges programra.

Céges csapatépítés szabadtéren is

Ha a jó idő kihasználása nyomán inkább szabadtéri programra vágytok, keressetek fel minket és kerekítsünk együtt egy szuper kézműves sörkóstolót! Bármilyen céges csapatépítő helyszínre is vágytok, a BREW!Studio a kitelepüléshez szükséges minden elemet biztosít számotokra – plusz mennyei söröket, praktikus érdekességeket és ezáltal garantáltan jó hangulatot!

Inspirálódás gyanánt nézzétek meg a Prezi és a HRP videóit, akik már első kézből tudnak nyilatkozni arról, milyen is egy sörös csapatépítő.

Ha van egy jó ötletetek, vagy nincs, de szeretnétek, keressetek minket bátran! Együtt megtaláljuk és kivitelezzük a céges csapatépítő ötletek alfáját és omegáját!