Sörfőző tanfolyam Budapesten

Ne csak idd, készítsd is: sörfőző tanfolyam Budapesten

Kinek ne jutott volna eszébe élete során legalább egyszer, hogy milyen jó lenne, ha saját pubja lenne? És ha már itt tartunk, milyen jó lenne, ha bármikor főzhetnél magadnak sört?! Utóbbi ráadásul messze nem olyan nehéz, sőt, egy nap alatt meg is tanítunk rá! Gyere el sörfőző tanfolyamra Budapesten, hazafelé már olyan biztos tudással távozol, hogy főzheted is saját söröd a konyhában!

Van hasznosabb mesterség, mint a sörfőzés? Aligha!

Nyilván túlzunk és még elfogultak is vagyunk, de valóban kevés jobb dolgot tudunk elképzelni, mintha valaki tud sört főzni.

Nemcsak remek elfoglaltság, de még haszna is van, hiszen a végterméket meg is iszogathatod. Sőt, a haverok előtt is felvághatsz vele, ha az összejöveteleken saját söröddel jelensz meg!

Némi gyakorlás után pedig belejössz annyira, hogy már merj kísérletezni, és különleges ízkombókat alkotni. Mi már csak tudjuk, hiszen mi is így kezdtük anno (tudniillik, a sörfőző tanfolyamok mellett főzünk is ám, mi vagyunk a Hara’Punk duó).

Vágj bele Te is, ígérjük, hogy nem fogod megbánni!

Egynapos sörfőző tanfolyam Budapesten, a Brew!Studio-ban

Aszerint, hogy mennyire ásnád bele magad a mesterségbe, választhatsz 3 és 5 órás kurzusunk közül. Már az express sörfőző tanfolyam során is rengeteg érdekességet tanulhatsz, de az igazi rajongóknak a hosszabb verziót ajánljuk.
Az 5 óra alatt töviről hegyire bemutatunk mindent, amire csak szükséged van:

  • a profi sörkóstolás módját
  • a sörtörténelem legfontosabb állomásait
  • a sörgasztronómia alapvető tudnivalóit
  • a sörfőzéshez szükséges eszközöket
  • és a legendás receptet

Emellett persze gyakorlatban is kipróbálhatod magad, közösen elkészítünk ugyanis egy remekbeszabott sört. Azzal azért számolj, hogy ezt csak az erjedési idő után kóstolhatod meg, de ne aggódj, nem hagyunk szomjan: a nap folyamán ellátunk kraft sörökkel és ásványvízzel is.

A sörfőző tanfolyamok Budapesten, az Élesztőházban zajlanak, itt startol tehát el új kedvenc hobbid. Ha pedig céges csapatépítő ötletként szánod, vedd fel velünk a kapcsolatot, erre is vannak remek ötleteink!