Céges karácsonyi buli sörkóstolóval egybekötve

Sörkóstolóval egybekötött céges karácsonyi buli – home officeban is

November kezdetével a plázákban felcsendül a karácsonyi zene és lassan a csapból is ünnepi akciók fognak folyni. Felülünk hát mi is erre a vonatra! Már csak azért is, mert a jó buli szervezéséhez idő kell, ideje tehát nekiállni a céges karácsonyi buli megálmodásának. Van is hozzá egy remek ötletünk, amivel megoldhatod a kérdést!

Céges karácsonyi buli sörrel, biztos távolból

Most sem túl fényes az egészségügyi helyzet, de még akár az is lehet, hogy ismét home officeba kényszerül a legtöbb munkahely – már akik nem maradtak eleve úgy. Így pedig az is érthető, ha nem akartok összegyűlni egy nagy karácsonyi csapatépítésre. Pláne, ha van helyette biztonságos, de ugyanolyan mókás alternatíva. Szerencsére van: online csapatépítő sörkóstolás!

Kettő az egyben ötletünk abban is segít, hogy biztonságos távolból lehessetek együtt, és abban is, hogy végre valami újat csináljatok. A sokadik éves közös karácsonyok alkalmával már biztosan ti is kipipáltátok a tipikus csapatépítő programokat, épp itt az ideje tehát, hogy egy különleges sörös programmal kedveskedjetek a munkatársaknak!

Hogyan zajlik egy online sörkóstolás?

A legégetőbb kérdés, hogy mit fogtok kóstolni, hacsak nincs a csapatban néhány sör gourmet, nem is olyan könnyű összeállítani egy kóstolni való sörpakkot. De aggodalomra semmi ok, gondoskodunk mindenről! A céges karácsonyi buli időpontjára minden munkatárshoz házhoz viszünk egy gondosan összeválogatott sörpakkot és hozzájuk passzoló rágcsát. Az egyetlen teendőtök ezzel kapcsolatban kibírni, hogy ne bontsátok ki idejekorán!

Az előre egyeztetett időpontban pedig mindenki lehuppan a számítógépe elé, maga mellé veszi a sörpakkot és kezdődhet a közös móka! Mi is ott leszünk veletek az online térben, hogy egy professzionális sörkóstolón vezethessünk titeket végig. Közben mesélünk is érdekességeket a sörtörténelemről, sörgasztronómiáról és válaszolunk minden kérdésetekre. A végén pedig az is eldől, hogy ki az, aki figyelt és ki, aki csak ivott – ugyanis készülünk nektek egy szuper kvízzel.
Remekbeszabott céges karácsonyi bulit készítünk tehát elő nektek! A legjobb pedig, hogy miután a teljes szervezést átvállaljuk, neked mindössze annyi a dolgod, hogy felveszed velünk a kapcsolatot és ajánlatot kérsz.