Online csapatépítő játékok a BREW!Studioval

Online csapatépítő játékok sörrel fűszerezve

Rengetegen ragadtunk ismét home office-ban és egyre nagyobb rá az esély, hogy céges karácsonyi programok se lesznek. Maradnak tehát az online csapatépítő játékok a közösség építéséhez és a közös élmények szerzéséhez.

Hogyan épülhet a csapat, ha mindenki otthon van?

Az internet korában már mindenre van megoldás. Egy Skype vagy Google Meets videoval összekötve akár online is társasozhattok. Ajánlatunk hozzá a következő:

Jó kis bemelegítő játék lehet a Google Play-ből letölthető Heads up! (vagyis a „Ki vagyok én?”) Tökéletesen alkalmas arra, hogy megtörjétek a jeget és megszokjátok az online teret.

Ha a hangulat kellően meg van alapozva, jöhet egy fokkal nagyobb izgalom. Pillanatok alatt készíthettek például saját céges Activity-t. Írjatok saját feladványokat, amiket ezek után a kamerán keresztül elmutogattok vagy megosztott képernyőn Paintben lerajzoltok egymásnak. Nehezíthetitek a dolgot, ha kizárólag a munkakörötökkel kapcsolatos kifejezéseket írtok.

Kisebb csapatok számára jó választás a Cluedo applikációja. Izgalmas nyomozós játék az eredetiből jól ismert szereplőkkel, ami egyszerre igényel csapatmunkát, fortélyt, na meg néha egy kis sunyiságot is. Mintha csak egy Agatha Christie regénybe csöppennétek az online világban.

Ha kedvelitek az asszociációs játékokat, biztosan találkoztatok már a Fedőnevekkel. De azt tudtátok, hogy ennek is van online formája? A Horsepaste oldalán éppen úgy játszhattok, mintha az irodai tárgyalóban ülnétek.

Ezek az online csapatépítő játékok együtt tartanak titeket a home office idején is. De mi van, ha különlegesebbre vágytok?

A hagyományos online csapatépítő játékokon túl…

A társasjátékok jó szórakozást kínálnak a home officeban kuksoló munkatársak számára, de sokakban merülhetnek fel kényelmetlen kérdések is. Egy sört azért pattinthatsz közben, vagy meg kellene várnod, amíg a főnök felhozza a témát? (Lehet, hogy Neked nem ez lenne a kérdésed, nekünk biztosan.)

Épp ezért saját verziónkban rögtön a sörre alapozunk mindent! A hagyományos online társasjátékos programok helyett megálmodtuk online csapatépítő sörkóstolónkat, amit pontosan úgy fogunk levezényelni nektek, mintha csak nálunk lennétek a BREW!Studio Főhadiszállásán.

 

Érdemes az ízek mellett a sörös érdekességekre is figyelni, mert utána rögtön kamatoztathatjátok frissen szerzett tudásotokat. Nem hagyunk ugyanis titeket játék nélkül sem, készülünk egy izgalmas sörös kvízzel!

Vedd fel velünk a kapcsolatot és megszervezzük nektek az idei – sőt, az elmúlt évek – legjobb, legsörösebb csapatépítőjét!