Online csapatépítés a BREW!Studioval

Az online csapatépítés otthonról is együtt tart titeket

A vírushelyzet ismét home officeba kényszerített titeket? Ráadásul úgy tűnik, hogy a csapatépítőknek is lőttek idén? Segítünk, hogy otthonról is együtt lehessetek, jót sörözhessetek, és szuper közös emlékeket szerezzetek. Építsétek a közösséget velünk, online csapatépítés formájában!

Abban a szerencsés világban élünk, ahol mindenre van online megoldás – így a közös sörözésre is. Persze megtehetnétek, hogy egymás között lebeszéltek egy Zoom sörözés időpontot, de mi még ennél is jobbat tudunk!

Miért jobb velünk az online csapatépítés?

Mert mindent intézünk helyettetek. Előre összeállítunk egy kraft söröket tartalmazó csomagot a hazai kisüzemi sörök legjavából, amit – kérésre – prémium ropogtatnivalóval kiegészítve eljuttatunk hozzátok, akár házig. Nektek csak egy-egy söröskorsóval és internettel kell készülnötök.

Mert profi online sörkóstolást is tartunk. Szakértő előadóink is becsatlakoznak hozzátok az online csapatépítésbe, így együtt kóstolhatjuk végig a jobbnál jobb söröket. Közben persze érdekességekkel is szolgálunk, bevezetünk titeket a sörgasztronómiába és bemutatjuk a sörtörténelem legfontosabb állomásait.

Mert minden sörös kérdésetekre választ kaphattok. A sörkóstolás közben feltehetitek az összes sörökkel kapcsolatos kérdést, ami csak felmerül bennetek. Mi pedig igyekszünk legjobb tudásunk szerint válaszolni. Az online csapatépítésről tehát nem csak szuper emlékeitek maradnak, de hasznos sörös tudásra is szert tehettek.

Mert játszani is fogunk. Készülünk egy izgalmas sörös kvízzel, amit közösen játszhattok végig. A nyertest meglepetés nyereménnyel jutalmazzuk.

Tartsatok velünk és ápoljátok a munkahelyi kapcsolatokat home officeban is!

A home office épp olyan hatékony tud lenni, mint a hagyományos munkavégzés, de éppen a köteléket veszi el közben. Nem tudtok annyit beszélgetni, a hirtelen felmerülő gondolatokat megosztani és persze jókat nevetni. Ne feledkezzetek meg tehát a közösségépítés fontosságáról, és a szomorú egészségügyi helyzet alatt is foglalkozzatok a csapat egységével. Szervezkedjetek velünk és élvezzétek egymás társaságát biztonságosan, egy online csapatépítés során!

Az is biztos, hogy kivételesen a szervezést is élvezni fogjátok, hiszen minden terhet leveszünk a vállatokról. Ilyen könnyen csapatépítő program még tutira nem állt össze nálatok!

Minden igényetekhez igyekszünk igazodni, ezért kérjük, hogy a pontos árhoz kérjetek egyedi ajánlatot.