Online ajándék

Online ajándék amivel a távolból is kifejezheted a szereteted

Erőteljesen közeledünk a Karácsony felé, és egyelőre nem úgy tűnik, hogy felhőtlen lesz majd az ünneplés. Ez persze egyáltalán nem jelenti, hogy ne lehetnél ugyanúgy együtt a családdal és barátaiddal, vagy hogy ne kedveskedhetnél nekik személyre szóló ajándékokkal. Online ajándék ötletünk garantált örömet okoz szeretteidnek, ha pedig egy videochattel egybekötött sörözés keretein belül adod át, az együtt töltött idő sem marad el.

Szórakozzatok együtt a távolból is

Az ünnep legszebb része, amikor összegyűltök a rokonokkal vagy épp barátokkal, órákon át beszélgettek és nagyokat nevettek. A programnak persze nem elhanyagolható részei az ajándékok és a közben elfogyasztásra kerülő sörök sem. Te is így vagy ezzel? Akkor idén se add alább!

Bár a jelenlegi állás szerint még az is meglehet, hogy a személyes találkozók most elmaradnak, tudunk egy tuti módot rá, hogy a teljes karácsonyi szórakozást összehozhasd otthonod biztonságában! Tűzzetek ki egy dátumot és üljetek össze egy közös videobeszélgetésre. A szinte kötelező elemként hozzátartozó sörökről gondoskodunk nektek, szerezd be kedvenceiteket online sörrendelés útján oldalunkon.

Sörös élmények online ajándék formájában

És mi legyen az ajándékkal, hogyan lepd meg sörrajongó szeretteid, ha nem találkozhattok személyesen? Online ajándékkal! Válaszd sörfőző tanfolyamainkra beváltható Ajándékutalványunkat. 100%-ban biztonságos, érintkezésmentes egyedi ajándék ötlet, amivel minden szempontból megütöd a főnyereményt. Miért?

Mert…

          szeretteid imádni fogják

          megvásárlásához fel sem kell állnod a kanapéról

          fergeteges élményt kínál

          a tanfolyamon elsajátított tudás gyümölcsét (mármint sörét) Te is élvezheted majd

Hogyan működik a BrewStudio Ajándékutalványa?

Oldalunkon kiválaszthatod, hogy milyen sörös élménnyel szeretnéd meglepni szeretted. Rögtön meg is vásárolhatod hozzá az Ajándékutalványt, amit névre szólóan, pdf formátumban juttatunk el e-mail címedre. A csinos, díszes utalványt továbbküldheted szerettednek is e-mailben, de akár választott papírra ki is nyomtathatod, hogy postán add fel számára.

Az Ajándékutalványok felhasználása hasonlóan egyszerű, ráadásul nincs időhöz kötve, így teljesen biztos, hogy a megajándékozott személy nem fog lemaradni az élményről.

Képzeld csak el az őszinte boldogságot az arcán, amikor meglátja, hogy valóságos házi sörfőzővé avanzsálhat! Sőt, ha úgy időzíted a videochatet, hogy közben kapja meg az ajándékot, még élőben is láthatod, ahogyan a füléig húzódik a mosolya.

A vírushelyzet elmúltával pedig nem csak, hogy ismét együtt sörözhettek, de akár már saját söreit is kóstolhatjátok. Vedd meg az online ajándékot már most és biztosítsd be, hogy akármi is legyen, szeretteidnek örömet tudj szerezni!