Céges karácsonyi sörfőző program

A két fős mini vállalkozástól a multikig mindenhol dukál a céges karácsony, amivel megköszönhetitek a munkatársaknak egész éves munkájukat és együtt hangolódhattok az ünnepre. Ilyenkor általában a komplett iroda kivonul egy elegánsabb étterembe, belakmároznak, leöblítik néhány itallal, majd ki-ki megy a maga dolgára.

Na de lehet ám ezt jobban is csinálni! Mi például jó szokásunk szerint behozunk a képbe néhány pakk craft sört, az egészet pedig megfűszerezzük sörös izgalmakkal és edukatív tartalommal. Tartsatok velünk idén karácsonykor!

Végre egy céges karácsony, aminek nincs kötelező jellege

Két dolgot tehetsz azért, hogy munkatársaid valóban szívesen vegyenek részt a közös karácsonyon: ne akkorra szervezd, amikor már nyakunkon a Szenteste, az utolsó esték nyugalmát hagyd meg a kollégáknak. Másrészt pedig gondolkozz izgalmasabb programokban, mint a közös evés. Legyen a céges karácsony igazi élmény mindenkinek!

Nálunk például a közös sörfőzés és sörkóstolás az etalon, amiről megannyi cég dolgozói zengtek már ódákat. A program mindenképpen tartalmazni fog különleges craft söröket, izgalmas infókat a sörvilágból és szuper hangulatot. Azt pedig ti választjátok ki, hogy szeretnétek-e magatok is aktívkodni és megfőzni saját sörötöket, vagy maradnátok a kóstolásnál – az tuti, hogy nem lőhettek mellé egyikkel sem. De hogy ne csak mi dicsérjük magunkat, szóljon mellettünk két visszajelzés csapatépítőn nálunk járt vendégeinktől:

“Minden szuper volt, szerintem ilyen részletes áttekintést prezentációval, példákkal, magyarázatokkal még nem láttam egyben, főleg nem ilyen rövid idő alatt. Ezzel együtt külön köszönjük az extra fél órát! Ha legközelebb találkozunk, kérünk bele teás sört es/vagy stoutot is! ?”

“Nagyon köszönjük a sörkóstolót, a műsor utáni (és közbeni) spontán visszajelzések alapján is fantasztikusan érezték magukat a kollégák!!! ?”

A helyszín sem lehet akadály, bárhol csapunk nektek egy sörkóstolót

Kényelmi vagy logisztikai szempontból megeshet, hogy a céges karácsonyt saját irodátokban szeretnétek tartani. Ez esetben szívesen kitelepülünk hozzátok. Visszük magunkkal a söröket meg némi harapnivalót, és már kezdődhet is a móka!

Ráadásul arra az esetre is tudunk megoldást, ha otthonról dolgoztok, és ezen a szokásotokon a céges karácsony kedvéért sem változtatnátok. Együtt lehet a csapat, sőt, együtt sörözhet a csapat home office-ban is, erre találtunk ki az online csapatépítő programunkat.

Lehetőség bőven van tehát, csak annyi a teendőd, hogy mihamarabb felveszed velünk a kapcsolatot!