Karácsonyi ajándékcsomag céges ügyfeleknek sörrel felspékelve

Karácsonyi ajándékcsomag céges ügyfeleknek sörrel felspékelve

Mindenki szereti a jól bevált, régi, lojális ügyfeleket – kivéve karácsonykor. Ilyenkor ugyanis kötelező ajándékozásra kerül a sor, és bizony évről évre nehezebb valami újdonsággal előrukkolni. Fogadni mernénk azonban, hogy ezt még nem próbáltátok: sörös karácsonyi ajándékcsomag céges ügyfeleknek, ráadásul saját sörrel! Máris felcsillant a szemed? Olvass tovább!

Karácsonyi ajándékcsomag céges programmal összekötve

Képzelj el egy kettő az egyben ajándékot, amivel nemcsak az ügyfeleket vehetitek le a lábukról, de a munkatársaknak is szuper céges csapatépítést szerveztek. Bizony, pontosan ezt kínálják csapatépítő sörfőzéseink! Év vége felé amúgy is mindenkire ráfér egy kis kikapcsolódás, a hagyományos céges sörözést pedig nálunk újabb szintre emelhetitek. Mire számíthattok tehát?

Első lépésként várunk titeket szeretettel Élesztőbeli boszorkánykonyhánkban, ahol egy tuti sörös programot rittyentünk a csapatnak: mesélünk nektek a sörtörténelemről, a sörgasztronómiáról, na és persze nem utolsó sorban közösen megfőzünk egy sört. Azt pedig, hogy milyet, együtt találjuk ki, így még az ízvilágba is van beleszólásotok! Főzés mellett azért kóstolgatunk is, sőt, a sörökhöz passzoló sörkorcsolyával is készülünk. Rendíthetetlen sörszakértőnk továbbá minden bennetek felmerülő kérdést megválaszol a program során, hogy a szomjatokon kívül a kíváncsiságotokat is csillapítani tudjátok.

A csapatépítő végeztével az élmény mellett a tudást is hazavihetitek: sörfőző képzésünk után magatok is képesek lesztek pusztán a konyhában fellelhető eszközök segítségével saját sört főzni.

Az elkészült sörökkel pedig bevágódhattok a partnereknél

Tudnál mondani menőbb céges ajándékot, mint általatok főzött, saját címkével ellátott sörök? Ugye, hogy nem?! Garantáltan ki fogtok tűnni a brandingelt tollak, pendrive-ok és ajándékcsomagok sorából!

Két legyet üthettek tehát egy csapásra, hiszen nem csak a munkatársaknak szereztek egy klassz közös élményt, de mindjárt a partnerek szívébe is belophatjátok magatokat egyedi ajándékotokkal.

Azzal azért számoljatok, hogy a csapatépítőn főzött söröknek hosszabb erjedési időre van szükségük. A legjobb, ha már november elején eljöttök hozzánk, így biztosan ki tudjátok még küldeni a karácsonyi ajándékcsomagot céges partnereiteknek!