Újhullámos sörfőző mesterek

Gintonik ihletésű sör uborkával és tonikkal? Újhullámos ötletekből nincs hiány Simonfai Balázs és Csanád Márton vándorsörfőzdéjében. A Hara’Punk Brewing alaptóival beszélgettünk.

Sörözni elegánsan is lehet, sőt, maga a sör is gasztronómiai élvezeti forrássá nőheti ki magát, ha készítői túllépnek a hagyományos kereteken, és rendhagyó fajtákkal kísérleteznek, például egy gintonik ihletésű sörükbe uborkát és tonikot is tettek. Simonfai Balázs és Csanád Márton huszonévesen alapították a Hara’Punk vándorsörfőzdét, és újhullámos prémium söröket készítenek nagy sikerrel. Elhivatottan dolgoznak azért, hogy a magas minőségű söreiket minél szélesebb közönséghez tudják eljuttatni. Tevékenységükre az UniCredit Korszakalkotók mecénás program is felfigyelt, Balázs és Marci az Ízvilág kategória három döntőse között szerepel.

Az egész cikket itt olvashatod!