Az ajándékutalvány felhasználása egyszerű és kényelmes

Hogyan történik a BREW!Studio ajándékutalvány felhasználása?

Az oldalunkon megvásárolható ajándékutalvány felhasználása rendkívül egyszerű, ráadásul szuper módja annak, hogy meglepd sörrajongó barátaid vagy családtagjaid. Kreatív és egyedi ajándékötlet, mellyel biztosan belopod magad az ünnepelt szívébe! Ráadásul Neked sincs vele sok teendőd, hiszen egy 5 perces folyamat eredményeképp máris a kezedben tarthatod. Hogyan? Mutatjuk!

Az ajándékutalvány megvásárlásához el kell látogatnod oldalunkra – de ezt a cikket olvasva feltehetően már itt is vagy, így ez pipa. Az Ajándékutalvány menüpontra kattintva elolvashatod a legfontosabb információkat, és kedvet kaphatsz hozzá, hogy ily módon lepd meg szeretteid.

Mit kell tenned az ajándékutalvány megvásárlásához?

Az oldal alján található űrlap kitöltésével tudod igényelni az utalványt. Fontos, hogy erre csak itt van lehetőséged, személyesen nem tudjuk neked elkészíteni. Az igényléskor a saját adataidat is meg kell adnod, de természetesen az ajándékutalványon annak a neve fog szerepelni, akit meglepsz vele.

Ha egy baráti társaságnak szeretnél élményt ajándékozni, választhatsz, hogy mindenkit meglepsz egy-egy külön névre szóló utalvánnyal vagy egy közös utalványt adsz nekik, ami több fő részére szól.

Miután az űrlap mezőit kitöltötted, a „Fizetés” gombra kattintva a rendszer átirányít téged egy fizetési felületre, ahol bankkártyával tudod rendezni az összeget. Sikeres fizetés után perceken belül megküldjük Neked az elkészített névre szóló utalványt pdf fájlban, melyet le tudsz tölteni saját gépedre. Ez azért is szuper, mert kedved szerint nyomtathatod ki fekete-fehér vagy színes formátumban. De akár továbbküldheted e-mailben is, ha olyan személyről van szó, akivel a közeljövőben nem találkozol személyesen. Így az ajándék tutira nem marad el, és az öröm is garantált!

Hogyan tudja beváltani az utalványt a megajándékozott személy?

Miután átadtad az utalványt, lezajlottak az örömujjongás percei és véget ért a buli is, a megajándékozott számára az ajándékutalvány felhasználása épp olyan könnyen zajlik, mint amilyen a megrendelése volt. Ehhez neki is el kell látogatnia az oldalunkra. Itt aszerint, hogy milyen szolgáltatást ajándékoztál neki, választhat a Sörfőző tanfolyam és Sörfőző est menüpontok közül. Miután a program leírását olvasva már alig várja, hogy részt vehessen rajta, az oldal alján található űrlapon jelentkezhet is a neki szimpatikus időpontra. Az űrlap „Van beváltandó ajándékutalványod?” mezőjében tudja megadni az utalványon szereplő kódot, amivel automatikusan ingyenes lesz a regisztrációja, hiszen az összeget te már előre kifizetted neki.

Mi van akkor, ha az ünnepelt inkább másik programra szeretne jelentkezni?

Mindent megoldunk! Az ajándékutalvány felhasználása így is megoldható: sörfőző estre szóló utalvánnyal minden további nélkül jelentkezhet sörfőző tanfolyamra is. Fordítva pedig a különbözet kifizetésével tudja megtenni ugyanezt. Ekkor annak a programnak az oldalán tud időpontot választani és jelentkezni, amin szeretne részt venni.

Most, hogy minden információnak birtokában vagy, ne is habozz tovább, rendeld meg az ajándékutalványt barátaid, családod részére! Ezzel nem csak élményt, de tudást is ajándékozol, hiszen a sörfőző tanfolyam elvégzése során felvértezzük a jelenlevőket az otthoni sörfőzés csodás tudományával!