Legénybúcsú programok Budapest

Különleges legénybúcsú programok Budapest szívében

A nyár közeledtével beindult az esküvőszezon, ezzel pedig kezdetét veszi a legény-és lánybúcsúk sora is. A hagyományos legénybúcsú programok Budapest bulinegyedében zajlanak, ám ha az utcán való fehérnemű árulásnál és a felesek tömkelegénél többre vágytok, forduljatok a BREW!Studio-hoz!

Ti is vajmi kevés lelkesedéssel figyelitek a körút és a VII. kerület kocsmái körül kódorgó legénybúcsús társaságokat? Úgy gondoljátok, hogy jobb módja is van az ünneplésnek, és a feledésbe merülő, mámoros este helyett inkább egy felejthetetlen élményre vágynátok? És még a sörért is odavagytok?

Ezek után már biztos, hogy a BREW!Studio-ban a helyetek, ahol több sörös élmény közül választhattok aszerint, hogy mihez éreztek leginkább kedvet. Ha igazán hasznosan töltenétek az időt, részt vehettek egy sörfőző tanfolyamon, ha pedig inkább csak egy jó hangulatú, sörrel gazdagított napra vágytok, szervezünk nektek egy szuper sörkóstolót!

Mire számíthattok a sörös legénybúcsú során?

Ha a sörfőző tanfolyamot választjátok:

  • 5 órás élményben lesz részetek, ami még inkább összehozza a baráti társaságot
  • elkészíthetitek saját sörötöket, melyet bár az esküvőn még valószínűleg nem (az erjedési időtől függ), de később közösen fogyaszthattok el
  • érdekes infókkal és otthon is hasznosítható sörfőző tudással távoztok
  • egy finom ebéd és kézműves sörök kavalkádja gondoskodik róla, hogy ne maradjatok étlen-szomjan
  • a program a vőlegény számára ingyenes, így a teljes összeget leosztva még spórolhattok is

Ha inkább a sörkóstolás felé hajlotok:

  • ti választhatjátok meg a helyszínt, de akár hozzánk is jöhettek hangulatos, teraszos VIP termünkbe
  • bevezetünk titeket a profi sörözés világába, ahogy eddig még nem ismertétek
  • remek kézműves söröket kóstolhattok, melyek egyúttal a jó hangulatról is gondoskodnak
  • a fent említett közös ebéd itt is jár ?

És hogy mi a legszebb az egészben? A sörök! Na meg persze az, hogy teljesen rugalmasak vagyunk mind a programok, mind a helyszín tekintetében, mindent úgy alakítunk, ahogy nektek leginkább megfelel!

A sörös legénybúcsú programok Budapest területén kívül is igénybe vehetőek, így ha egy vidéki házban szeretnétek sörkóstolót tartani, annak sincs akadálya! (A sörfőzés persze más dolog, hiszen a szükséges felszerelések az Élesztőházban található boszorkánykonyhánkban várják az érdeklődőket.) A programok leforgása után pedig örömmel eresztünk titeket szélnek, hogy átadjátok magatokat az éjszakának – és a vőlegény (utolsó) nagy bulijának!