BREW!Studio - Koronavírus ellen tett óvintézkedéseink

Így védekezünk a koronavírus ellen, hogy bátran sörözhess velünk!

Biztosan Te is láttad már, hogy sörfőző tanfolyamaink mellett újabban tematikus sörkóstolókkal is nyomulunk, ami a jobbnál jobb sörökön kívül a kóstoláshoz mesélt érdekességek miatt is kihagyhatatlannak ígérkezik – és az is! Mindeközben pedig szeretnénk, ha tudnád, hogy egészségedre is vigyázunk és minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy védekezzünk a koronavírus ellen. Meg is mutatjuk hogyan, és meglásd, mire a cikk végére érsz, már a legnagyobb nyugalomban regisztrálnál hozzánk!

Mi mindent teszünk a koronavírus ellen?

Elsősorban lecsökkentettük sörfőző tanfolyamaink és sörkóstolóink létszámát 15 főre, így biztosítani tudjuk, hogy bőven elférjetek. Tágas termünk egyik oldala végig ablakokból áll, így a rendszeres szellőztetésről is tudunk gondoskodni. Sőt, ha az időjárás engedi – és reméljük egy darabig még kitart a kellemes meleg -, óriási teraszajtónkat is kitárjuk, a teraszra is szabadon kimehetsz.

VIP termünkhöz tartozik egy külön mosdó, amit csak a BREW!Studio vendégei használhatnak. Amellett, hogy a koronavírus elleni védekezés részeként mi is folyamatosan fertőtlenítjük a termet és hozzá tartozó mellékhelyiséget, mindig találsz nálunk kihelyezett kézfertőtlenítőt saját használatra is.

Összességében tehát:

✅ Tágas termünkben, csökkentett létszámunkkal tartani tudod a másfél méteres távolságot

✅ Folyamatosan fertőtlenítünk, szellőztetünk

✅ Jó idő esetén bármikor kimehetsz a teraszra

✅ Mindig találsz kézfertőtlenítőt

 Gyere hozzánk és gazdagodj sörös élményekkel!

Így már láthatod, hogy aggodalom nélkül sörözhetsz nálunk, koronavírus elleni óvintézkedéseinkkel vigyázunk rád. És még nem is beszéltünk a szuper sörös élményekről, amikben részed lehet nálunk! Attól függően, hogy aktívan beleásnád magad a sörfőzés tudományába vagy inkább csak belekortyolnál a sörgasztronómiába, ajánljuk figyelmedbe sörfőző tanfolyamainkat és sörkóstoló alkalmainkat. Sörben és izgalmas információkban egyik esetben sem lesz hiány.

A sörfőző tanfolyam során magad is sörfőzővé avanzsálhatsz és utána akár otthon is főzheted kedvenc arany nedűd. Ha a főzést inkább másokra hagynád és „megelégszel” azzal, hogy kóstolod a legjobb kézműves söröket, úgy válassz különböző tematikájú sörkóstolóink közül! A sörkóstolás egyaránt szuper lehetőség kezdő sörrajongóknak és a sörforradalom lelkes követőinek. Akármilyen szinten vagy, mi még inkább elmélyítjük tudásod és szenvedélyed a sör iránt!