Házi sörfőző tanfolyam 2020 hónapjaiban is az BREW!Studio által

Így válhatsz jövőre sörfőzővé – házi sörfőző tanfolyam 2020 során is!

Tipikus, de általában eleve bukásra ítélt újévi fogadalom, hogy ledobj pár kilót, leszokj a dohányzásról, meggazdagodj, stb. Ha idén tartható fogadalmat szeretnél, legyen az szórakoztató és érdekes: avanzsálj profi házi sörfőzővé! A „hogyanon” sem kell sokat töprengened, az Élesztőben ugyanis a rendszeresen megrendezett házi sörfőző tanfolyam 2020 hónapjaiban is újabb alkalmakkal folytatódik!

Jövőre is minden hónapban jelentkezünk sörfőző tanfolyamokkal és sörfőző estekkel, melyek remek lehetőséget kínálnak a sörrajongóknak és amatőr sörfőzőknek, hogy mélyítsék tudásukat imádatuk tárgya terén. Tanfolyamunkat elvégezve saját söreiddel örvendeztetheted meg barátaidat és teheted szebbé a világot. Nem is kell ennél több egy szuper újévi fogadalomhoz, igaz? Ez biztos nem olyan lesz, amit már január második hetében megbánsz és próbálsz elsunnyogni.

Mikor várható házi sörfőző tanfolyam 2020 első felében?

Ha rögtön ezzel szeretnéd kezdeni az új évet, a január 4-én tartott tanfolyam való Neked! Ha azonban a hónap első felét még az ünnepek kipihenésével töltöd, válaszd a február 15-én megrendezése kerülő alkalmat. Így ráadásul két legyet üthetsz egy csapásra, hiszen a Valentin nap közelsége miatt még a pároddal is elhitetheted, hogy igazából neki kedveskedsz egy közös programmal. Az általad preferált sörfőző tanfolyam alkalomra már most is tudsz tudsz regisztrálni, így biztosan nem maradsz le.

Ha az 5 órás tanfolyamot soknak találod és inkább kicsiben kezdenél, gyere el sörfőző estjeink egyikére. Ezek a gyorstalpaló alkalmak hétköznaponként lesznek, az év során először január 7-én én és február 11-én.  A sörfőző est menetéről bővebben olvashatsz oldalunkon, és rögtön időpontot is foglalhatsz.

Mire számíthatsz a sörfőző tanfolyamon és sörfőző esten?

Sörre, nyilvánvalóan. Ráadásul prémium kategóriás, craft sörökre. Nem csak kóstolás címén, de érdekességek terén is, ugyanis betekintést nyerhetsz a sörtörténelembe és sörgasztronómiába. Az elmélet mellett gyakorlati tudást is magadba szívhatsz, hiszen megtanítunk a házi sörfőzés teljes menetére. Bemutatjuk egy kisüzemi sörfőzde működését és közösen megfőzünk egy páratlan craft sört, amely folyamatnak Te is aktív részese leszel. Olyannyira, hogy tőlünk kilépve otthon magad is képes leszel megfőzni saját sörödet, ha beszerzel hozzá néhány szükséges eszközt.

Az első sörfőzésed emlékére pedig az elkészült sört meg is kapod az erjedési idő leteltével – megihatod, kiállíthatod a polcra vagy elajándékozhatod szeretteidnek.

Így máris lelkesebben állsz az újévi fogadalomhoz, igaz? Fogadd meg, hogy jövőre már a saját magad által készített söröket iszod a hétvégi bulin és keress fel minket, hogy segíthessünk a megvalósításában! A BREW!Studio által megálmodott házi sörfőző tanfolyam 2020 hónapjaiban is vár!