Kraft sör rendelés

Napsütés, kraft sör rendelés, mi kell még?

Ilyen gyönyörű időben receptre írnánk fel mindenkinek a szabadban tartózkodást és napozást. Ha pedig neked is első gondolatod volt, hogy elkélne hozzá egy jó sör is, akkor te vagy a mi emberünk – vagy épp mi vagyunk a te embereid! Tudjuk ugyanis a megoldást sör rendelési problémádra!

Tedd ki a székhelyed a szabadba, mi visszük a söröd!

Nemrég új köntösbe bújt Hara’Punk sör webshopunk, így most már nem csak inni, de böngészni is igazi élvezet söreinket. A sör rendelés pedig gyerekjáték így, néhány kattintás után gurulnak is hozzád kiszemeltjeid.

A választásban is segítünk neked (na nem mintha mi meg tudnánk nevezni egy kedvencet) azzal, hogy rendre megjelöljük az oldalon a hónap sörét. De ha ránk hallgatsz, akkor nem dilemmázol ezen, inkább végigkóstolod a teljes szortimentet.

Sör rendelés ajándék gyanánt

Csinos kis szettként ajándékba is adhatod söreinket, csak tegyél be a kosárba egy díszdobozt is rendeléskor. A dizájnos doboz tetején direkt szabadon hagytunk egy részt, ahová személyes üzenetet véshetsz szeretted számára. Menj el hozzá egy napsütéses délutánon egy pakknyi Hara’Punk sörrel, és tutira belopod magad a szívébe!

 

Komplett programot kanyarítanál velünk?

Sörözni persze önmagában is király, de ha közben fejlesztenéd is magad, gyere hozzánk sört főzni! Hétközben 2 órás, szombatonként 5 órás sörfőző tanfolyammal várjuk az ital szerelmeseit.

Gondolj csak bele: sörrajongóként érkezel és házi sörfőzőként távozol!

A program során ugyanis megismertetünk a sörgasztronómia és sörtörténelem alapjaival, ráadásul közösen megfőzünk egy sört is, hogy gyakorlatban is elsajátíthatsd a módszert.

Jellegéből adódóan a sörfőző képzés főként benti tevékenység lesz, de bármikor kiléphetsz levegőzni teraszunkra! És persze a kóstolás sem maradhat el, ami simán történhet a szabad ég alatt.

Gyere el és vértezd fel magad a tudással, amiért egész életedben hálás leszel – nem is csak te, hanem sörrajongó szeretteid is, akiket elláthatsz jóféle házi sörrel!