Sörfőző képzés a Brew!Studionál

Sörfőző képzésünkről távozva sorra születhetnek otthon saját söreid

Nem sok jobb dolgot tudunk elképzelni annál, mint amikor kedvenc söröd kortyolgatod, de kétségtelenül veri az élményt, ha a saját magad által főzött söröddel teszed ugyanezt. Túl jól hangzik, hogy igaz legyen? Gyere el a Brew!Studio sörfőző képzésére és valósítsd meg!

Minden igazi sörrajongónak eszébe jut, hogy milyen lenne saját sört készíteni. Ha nem akarsz megmaradni az álmodozásnál, jó helyen jársz, nálunk ugyanis valódi sörfőzővé avanzsálhatsz! Programjainkon elsajátíthatod az ősi mesterséget, hogy utána konyhai hozzávalókból is bármikor készíthess sört magadnak, amikor csak kedved szottyan hozzá.

Mit kínál a Brew!Studio sörfőző képzése?

Gyorstalpaló képzésünk során elméleti és gyakorlati szinten is beleáshatod magad a kézműves sörök világába. Mesélünk a sörgasztronómiáról és sörtörténelemről, majd végigvesszük a sörfőzés lépéseit. Nem csak vesszük, de csináljuk is: közösen elkészítünk egy sört. A legizgalmasabb pedig, hogy együtt találjuk ki, milyen sör szülessen! És hogy nehogy azt gondold, hogy valami snassz lesz ebből, bemutatunk néhányat saját Hara’punk söreink közül:

  • Punk Rabbit – Chocolate-Orange Russian Imperial Stout
  • Bliss – Blueberry Lime Kveik Sour
  • Managoo – Mango Milkshake Gose
  • Kimaradhatatlan örök zászlóshajónk pedig a Hara’Punk Brewing Son of a Bitch

Láthatod, hogy a receptúrák megalkotásában nem ismerünk tréfát! A főzés mellett pedig azt sem hagyhatjuk, hogy szomjazz, ezért időközben kóstolgatunk is. Sőt, egy könnyed sörös ebédet is elfogyasztunk közösen, ami során meglepően jó sörös párosításokat ismerhetsz meg.

Attól függően, hogy hány órát tudsz a programra fordítani, választhatsz a 3 órás sörfőző est és 5 órás sörfőző tanfolyam közül.

Szeretteid is meglepheted egy sörben gazdag élménnyel!

Sörimádó szerettednek kézenfekvő, hogy szeretnél valami söröset csempészni az ajándékába. Ha sokadik éve zsinórban sörválogatást adni már unalmas, idén próbálj ki valami újat! Válaszd sörfőző képzésre beváltható online ajándékutalványunkat! Így egyszerre kedveskedsz egy király programmal és a felbecsülhetetlen tudással, hogy az ünnepelt maga is megtanuljon sört főzni.

Mi pedig mindezt masnival átkötve tálaljuk ajándékutalvány formájában, csak kattints érte: