Nyári csapatépítő programok - Sörkóstoló

Ebben rejlik a legjobb nyári csapatépítő programok titka

Általános igazság, hogy az ember nyáron nem akar az irodában ülni. Ne is próbáld tagadni, tudjuk, hogy te is így vagy vele! Ha pedig már a munkád a négy fal közé szorít, legalább igyekszel szabadidőben minél többet a szabad levegőn tartózkodni és kiélvezni az időjárást – már éppen akkor, amikor nincs gatyarohasztó meleg.

Másrészt pedig a nyár sok vállalkozás esetében számít uborkaszezonnak, így a könnyebb munkatempó és a szép idő kombinációja egyenes út a céges csapatépítők felé. Rátok is fér a kikapcsolódás, mi pedig segítünk a csapatépítő programok terén!

Csapatépítő programok a friss levegőn

Ha már adott a csodás nyári időjárás és a munkatársakban leledző kiszabadulási vágy, akkor egyetérthetünk, hogy a nyári csapatépítő programoknak kinn a helye! Mit lehet tehát csinálni a szabadban, aminek közösség-összehozó ereje van és tutira mindenki élvezni is fogja? Sörözni!

… mi pedig ezt még szervezett programmal is megfejeljük!

Kitelepülésünk keretében olyan sörkóstolóval egybekötött ebédet vagy vacsorát rittyentünk nektek, amiről még évek múltán is beszélni fognak a munkatársak! Hogy is néz ki velünk egy sörkóstoló?

  • a kb 90 perces program során 5-6 fajta gondosan összeválogatott kézműves sört kóstolhattok meg
  • a kóstolás sem csak hűbelebalázs módjára zajlik, megtanítunk titeket úgy kóstolni, mint a profik!
  • közben kicsit tanulunk is: mesélünk a sörök összetevőiről, a sörfőzés folyamatáról és a sörtörténelemről
  • tartunk egy kérdezz-felelek részt is, mindenki kíváncsiságát szívesen elégítjük ki

Fontos háttérinfó: nálunk a mértékletesség a kulcs, mindig inkább a minőségre, mintsem a mennyiségre törekszünk!

Ennek megfelelően a sörkóstoló célja sem az, hogy a végére a teljes csapat alkoholmámorban ússzon, sokkal inkább az, hogy a kedélyeket kicsit fellazítva remek beszélgetések és hangulat kerekedjen.

Ez persze azt sem jelenti, hogy a sörkóstoló szortimentje után mindenki szomjan maradna! Jó sörrajongó módjára tisztában vagyunk vele, hogy a csapatépítő programok lelkét képezheti néhány jó sör, ezért örömmel szerelünk fel titeket Hara’punk kraft sörökkel az egész estére.

Kérj is ajánlatot és segítünk megszervezni az év legjobb csapatépítő programját!