Kézműves sörkóstolás a Brew!Studioban

Tematikus kézműves sörkóstolás, ahogy a profik csinálják

Nem titkolt célunk, hogy azokkal is megismertessük – sőt, megszerettessük – a kézműves söröket, akik eddig csak a nagyüzemi főzdék termékeit kóstolták. A legjobb megoldás erre pedig egy kézműves sörkóstolás, ami után garantáltan más szemmel fogsz nézni a kis főzdék munkásságára!

Kiknek ajánljuk sörkóstolóinkat?

Lényegében mindenkinek, akinek a szívében szikra gyullad a sör szó hallatán. Nálunk újabb szintre emelheted a sör iránti rajongásod, miközben még érdekes és hasznos információkkal is gazdagodhatsz.

Jöhetsz barátoddal-barátnőddel, akár meglepheted testvéred vagy apukád is egy szuper közös programmal. De egyedül is szeretettel várunk, a sörök mellé a remek társaságot is biztosítjuk Neked.

Ha pedig éppen céges csapatépítő programot keresel és már látod is magad előtt munkatársaid csillogó szemét, akkor is jó helyen jársz! Budapesti helyszínünkön vagy kitelepüléssel egybekötve is örömmel tartunk nektek kóstolót. Egyeztetés végett vedd fel velünk a kapcsolatot.

Mit tartogat számodra a kézműves sörkóstolás?

Kézenfekvő, hogy kézműves söröket. Méghozzá egy gondosan összeválogatott, 6-7 sörből álló sörpalettát az általad választott tematika szerint. Emellett egy lelkes sörszakértőt, aki nem csak issza, de érti és főzi is a söröket.

A kóstolás közben pedig beszélgetünk a sörpiacról, a sörtörténelemről és sörgasztronómiáról  – tehát mindenről, ami sör. Beleáshatod magad a szakmába és rengeteg izgalmas információval a fejedben távozhatsz a másfél óra végeztével. Azért ne ijedj meg, nem kell felhörpintened 7 korsó sört 90 perc alatt, sokkal inkább törekszünk arra, hogy egy szuper élménnyel távozz, mintsem ködös emlékfoszlányokkal.

Van különbség egy sör kóstolása és a sörkóstolás között

Kézműves sörkóstolónk alkalmával ugyanis nem csak úgy belekortyolsz a jobbnál jobb sörökbe. Megtanítjuk Neked, hogyan kóstolj profi módjára, mire figyelj és hogyan érezd ki a legtöbb ízt. Meglátod, egészen új világ nyílik meg előtted!

És persze az sem mindegy, hogy mit kóstolsz. Ezért válogattuk össze Neked a hazai kézműves sörök színe-javát.

Válassz tematikus sörkóstolóink közül!

Nagy sörrajongó vagy, de a kézműves sörök világával még csak most ismerkedsz? Gyere el kezdő kézműves sörkóstolásunkra, örömmel kalauzolunk téged! Hatféle mennyei hazai kézműves sörrel készülünk Neked, és a tudással, amivel minden kézműves sörrajongónak fel kell vérteznie magát.

Ezek után megértjük, ha még többre vágysz. Akár sorba is látogathatod haladó kézműves sörkóstolóinkat is és végigkóstolhatod különleges, belga és IPA palettánkat is. De ha úgy érzed, egyből a haladók között a helyed, akkor is fogunk tudni újat mutatni Neked!