sörkóstoló kupon

Sörkóstoló kupon ajándékba, ha valódi örömöt szereznél szeretteidnek

A kánikula és a hideg sör mesébe illő párosítás. Ha tehát egy sörrajongó szerettednek a nyári hónapokban van születésnapja, névnapja, péntekje, a legjobb ajándék, amivel csak meglepheted, a sör. Ennek is megadhatod persze a módját, a tökéletes sörös élményt adhatod át masnival átkötve egy sörkóstoló kupon formájában.

Sőt, rögtön két legyet üthetsz egyszerre, ha magadnak is beszerzel egy kupont. Nem csak azért jársz jól, mert így közösen élvezhetitek a programot, de azért is, mert te sem akarnál kimaradni a szuper lehetőségből! Ha már meg is győztünk, kattints az alábbi gombra a vásárláshoz, ha többet szeretnél tudni, olvass tovább!

Hogyan zajlik nálunk egy sörkóstoló?

Adott egy remek helyszín, féltucat frenetikus kézműves sör és egy lelkes sörszakérő, aki alig várja, hogy átadja tudását. A helyszín a budapesti Élesztő különterme, ami már csak azért is a legjobb választás, mert a másfél órás program végeztével a földszinten tovább folytathatjátok a kóstolgatást – ekkor már saját szakállatokra.

A jó előre gondosan összeválogatott sörök a kézműves forradalom legjavát reprezentálják, főként hazai sörfőzdék termékeit dicsérve. A kóstolásnak is megadjuk persze a módját, megtanítunk titeket profi módon kóstolni, kiérezni az ízeket. Ezáltal amiatt sem kell aggódnotok, hogy a program alatt elfogyasztott sörmennyiség megártana, sokkal inkább az élvezetre, mint a lerészegedésre fektetjük a hangsúlyt.

Amellett pedig, hogy jobbnál jobb sörökbe kortyolhattok bele, még mesélünk is közben a sörtörténelemről, a sörgasztronómiáról és mindenről, ami a jelenlévőket érdekli. Miután tapasztalt előadóink maguk is sörfőzők – hallottál már a Hara’Punk sörökről? Na, azok mi vagyunk! – szívesen bevezetünk titeket a színfalak mögé is.

Hogyan tudsz sörkóstoló kupont ajándékozni?

Mi sem egyszerűbb, látogass el Ajándékutalvány aloldalunkra és töltsd ki az űrlapot. Az első mezőben kiválaszthatod, hogy melyik szolgáltatásunkkal szeretnéd meglepni az ünnepeltet – jelen esetben a Sörkóstolás lesz a nyerő választás. Az e-mailben érkezett kupont magad nyomtathatod ki, ha valami extrára vágysz, akár dekorpapírt is választhatsz hozzá.

Ezután pedig már csak annyi dolgod van, hogy átadd szerettednek és figyeld az arcára húzódó mosolyt, amint kibontja.

A sörkóstoló kupon felhasználása után egyre égetőbb vágyat éreztek, hogy magatok is megtanuljatok hasonló finomságokat készíteni? Következő alkalommal próbáljátok ki sörfőző tanfolyamunkat is, ahol egy délután alatt hobby sörfőzővé avanzsálhattok!