Tanuld el a házi sörfőzés csínját-bínját a Brew!Studioban!

Érdekel a házi sörfőzés? Egy napos képzésünkön megtanítjuk neked!

Minden valamire való sörrajongó rejtett vágya, hogy egyszer saját sört főzzön. No de miért csak egyszer? A házi sörfőzés nem ördöngösség, ha tudod, hogyan csináld! A Brew!Studio csapatának segítségével pedig magad is sörfőzővé avanzsálhatsz – erre valóak ugyanis 3 és 5 órás kurzusaink.

Tanuld el a házi sörfőzés csínját-bínját képzésünkön!

Mi, a Brew!Studio-nál minden nap azzal a boldog tudattal ébredünk, hogy sörfőzők lehetünk. Ha Te is szeretnél hasonlóan érezni, gyere hozzánk! Egy szuper sörös élménnyel egybekötve adjuk kezedbe a titkot, amivel életed végéig főzheted magadnak a jobbnál jobb söröket otthon.

Sörfőző tanfolyamunkon elsajátítod az alapokat, megismerkedsz a sörfőzéshez szükséges eszközökkel (ne aggódj, a konyhádban szinte mindent megtalálsz) és átadunk egy receptet is. Tőlünk tehát már bőven az alapokkal távozol, hogy utána kedvedre gyakorolhass, fejlődhess otthon!

De nézzük részletesen is, hogy mi zajlik boszorkánykonyhánkban:

  • sört kóstolunk profi módjára
  • mesélünk a sörtörténelemről, sörgasztronómiáról
  • a gyakorlatban is bemutatjuk a házi sörfőzés művészetét, ebben magad is tevékenyeken részt vehetsz
  • közösen összeállítunk egy receptet, amit később te is használni tudsz
  • közben megválaszoljuk minden kérdésed, kizárt, hogy úgy mennél haza, hogy bármi benned maradt
  • az elkészült söröket ugyan rögtön nem tudod megkóstolni, de az erjedési idő után elküldjük neked – meglesz az első saját söröd!

Évek óta űzzük már az ipart, ez alatt pedig több százan távoztak tőlünk a vágyott tudással. Legyél Te is egy közülük, keresd ki a számodra megfelelő időpontot és jelentkezz képzésünkre!

Szeretted lepnéd meg vele? Sörfőző tanfolyam ajándékba!

Kevés szebb ajándékot tudunk elképzelni egy igazi sörrajongónak, mint a házi sörfőzés kulisszatitkait masnival átkötve. Ajándékutalványunk épp ezt kínálja, beváltható ugyanis 3 órás sörfőző estre vagy 5 órás sörfőző tanfolyamra.

Ha tehát közeleg szeretted születésnapja, névnapja vagy csak megmutatnád neki, hogy mennyire törődsz vele, lepd meg egy Brew!Studio ajándékutalvánnyall! Abban biztos lehetsz, hogy ezzel örökre belopod magad a szívébe.