Online ajándékutalvány a BREW!Studio-tól

Az online ajándékutalvány igazi jolly joker egy sörimádó családban

Hamarabb itt lesz az apák napja, mint ahogy kimondanád, hogy russian imperial stout, anyák napjáig pedig már csak napok vannak hátra. Ideje elgondolkodnod, hogy mivel ajándékozod meg sörrajongó szüleidet. De idevehetjük a gyereknapot is, ha felnőtt gyermekedet lepnéd meg egy izgalmas ajándékkal. Családi ünnepek sokasága jön tehát, mi pedig tudjuk a megoldást, amivel egy kalap alatt az egész családnak szuper sörös örömet szerezhetsz: vásárolj Brew!Studio online ajándékutalványt!

Mire használható fel az online ajándékutalvány?

Az utalvány tulajdonosa irigylésre méltó képesség birtokába jut, ugyanis sörfőző tanfolyamunkra beváltva maga is házi sörfőzővé avanzsálhat. 5 órás sörfőző tanfolyamunk szombati napokon kerül megrendezésre, ahol a tanulás mellett kóstolunk és mesélünk is.

Az online ajándékutalvány korlátlan ideig felhasználható, így az időpontok keresésével sem lehet nagy probléma. De ha így is attól tartasz, hogy szeretteid kevéssé fognak ráérni egy teljes szombat délutánra, válaszd nekik a hétköznap esténként zajló 3 órás sörfőző tanfolyamot, ahol gyorstalpaló módban lehet részük az élményben.

Szeretnél mellé valami kézzel foghatóbb ajándékot is átadni köszöntéskor? Ebben is számíthatsz ránk, látogass el sörrendelés menüpontunkra és válogass össze egyedi Hara’Punk sörpakkot! Kösd egy masnival az utalványt megérkezett sörpakkra, és máris átadhatod a legszuperebb sörös ajándékot. A benne lévő finomságok ráadásul rögtön kedvcsinálóként is szolgálnak, így szeretteid onnantól már tűkön ülnek majd, hogy mikor tanulhatnak meg ők is hasonlóan pazar nedűket készíteni.

Hogyan lepheted meg vele szeretteid?

Nem állítjuk, hogy a legjobb ajándék az, amiért fel sem kell állnod a fotelből (mert tudjuk, hogy a legjobb ajándék az, amelyik szívből jön), de azért mégis plusz pont, ha így van. Egyedi online ajándékutalványunkat pedig pontosan így tudod megvenni mindössze néhány kattintással.

Az űrlapon megadhatod nekünk a megajándékozott nevét, így egy teljesen személyre szabott, dekoratív ajándékutalványt tudunk neki készíteni, amit e-mailben fogunk megküldeni neked. Ezt azután bármilyen papírra kinyomtathatod ízlésed szerint, de akár elektronikusan is továbbküldheted, ha személyes találkozásra most nincs lehetőségetek.