Online sör rendelés ingyenes házhozszállítással

Elindult végre az online sörrendelés oldalunkon!

Nehéz időket élünk. A bezártság lelkileg sem könnyű, ezért igyekszünk mi is minél könnyebbé és élvezhetőbbé tenni számotokra az elkövetkező heteket, hónapokat. Útjára indítottunk például webshopunkat, hogy az online sör rendelés segítségével legalább a minőségi sörözés élményét visszaadhassuk nektek.

Mit tudsz csinálni otthonod biztonságában?

Kézenfekvő, hogy beülhetsz a TV elé a következő hetekre. De egyrészt sokkal hamarabb megunod, mint gondolnád, másrészt pedig a hetekig tartó tunyulás semmilyen szempontból nem lesz rád jó hatással.

Elütheted az időt tavaszi nagytakarítással, szanálással, esetleg otthonod átrendezésével. Ez több, mint hasznos, ám kevésbé élvezetes.

Kitűzheted célul, hogy mire véget ér a járvány, fittebb leszel, mint valaha. Ennek jegyében pedig ráérő idődet edzésre fordíthatod.

Nekiállhatsz egy puzzlenak, egy vastag rejtvényfüzetnek vagy egy új könyvnek. Ez szintén szuper elfoglaltság, de szociális inger így se fog érni.

Ezért a mi javaslatunk: kombózd a fentieket és fejeld meg közös, de mégis biztonságos sörözéssel a haverokkal! Ehhez pedig segítségedre lesz újonnan induló webshopunk, na meg a modern technológia. Telefonon, Skype-on, Messeger videochaten, FaceTime-on – számtalan módon tudod tartani a kapcsolatot barátaiddal és családoddal, amit a közös sörözés még élvezetesebbé tesz.

Miért jó az online sör rendelés?

Elsősorban azért, mert lesz söröd, ráadásul anélkül, hogy ki kellene mozdulnod az otthonodból. Mi is támogatjuk, hogy #maradjotthon, de ez nem jelenti azt, hogy minden szempontból izolálnod kellene magad megszokott szociális közegedből!

Továbbá pedig azért, mert ha nem is mozdulsz ki, apropót ad a közös időtöltésre és kicsit visszarepít a megszokott hétköznapokba. Rendeld meg kedvenc söröd, hívd össze a barátokat egy videópartyra, és máris sörözhettek a szokott módon – csak éppen otthonról, biztonságban.

Másrészről nem titkoljuk, hogy velünk is jót tesztek ezzel. Miután a kézműves söröket forgalmazó pubok is bezártak, söreink magányosan sorakoznak a polcokon. Rendelésetekkel tehát a mi fennmaradásunkhoz is hozzájárultok.

A kézműves sör rendelés egy abszolút win-win helyzet, amivel te minket támogatsz, mi pedig cserébe élményt ajándékozunk. Felületünk használata ráadásul egyszerűbb, mint hinnéd, néhány kattintással már úton is vannak feléd kiválasztott Hara’Punk söreid.

Minőség a mennyiség felett

Ne feledd, hogy a kézműves sörök esetében a hangsúly mindig a minőségen van. Senkit nem szeretnénk arra buzdítani, hogy otthona magányát lerészegedéssel enyhítse. Sörpakkjainkat sokkal inkább azzal a céllal állítottuk össze, hogy hosszabb távon is örömet csempészhessenek a napjaidba.