Sörkóstoló Budapest IX. kerületében, az Élesztőben

Sörkóstoló Budapest egyik legautentikusabb kézműves sörözőjében

Mi lehetne nagyszerűbb program egy igazi sörrajongónak egy forró nyári napon, mint a sörkóstolás? Persze nem is akárhogy, hanem minőségi craft sörökkel és profi kóstolási módszerrel. Ha már fel is csillant a szemed, jó hírünk van számodra: szuper sörös élményeink mellett legújabb programunk a sörkóstoló Budapest szívében. Ha tudod, hogy van különbség sör és sör között, és a sörivásnak a folyamatát élvezed, nem az eredményét, biztosan nálunk a helyed!

Mire számíthatsz, ha eljössz hozzánk?

Miután a sörforradalommal való ismerkedés és a kóstolás a célunk, nem kell attól tartanod, hogy dülöngélve távoznál tőlünk. Abban viszont joggal reménykedhetsz, hogy jobbnál jobb craft söröket kóstolhatsz és közben az összes sörös kérdésedre választ kaphatsz. A repertoárt szezonálisan válogatjuk össze, a szerintünk aktuálisan az eseményhez leginkább passzoló hazai sörökből. Természetesen könnyen megeshet, hogy a válogatásba belekerül egy-egy Hara’Punk sör is, így ha szeretnél előzetes ízelítőt kapni abból, hogy milyen különleges nedűket kóstolhatsz majd, látogass el Sörrendelés oldalunkra.

A kortyolgatás és ízlelgetés mellett még tanulhatsz is: a másfél órás program során elkalauzolunk a sörtörténelem legfontosabb állomásain és mesélünk a hazai trendekről is.  Ilyen hasznos sörözésben még biztosan nem volt részed!

Kivel gyere hozzánk?

Ezt a kérdést teljesen rád bízzuk, mi garantáljuk a finom söröket, érdekes infókat és jó hangulatot. Összecsődítheted a barátokat egy szuper estére, szervezhetsz sörkóstolót a családdal, de akár vagány, sörimádó párokat is szívesen látunk randi programként.

Azt is szívből megértjük, ha éppen egyik haverod sem ér rá, de egyetlen percig sem bírod tovább kedvenc kézműves söreid nélkül. Kapcsolódj be hozzánk egyedül, a jó sörök mellett új barátokat is megismerhetsz!

Sörkóstoló budapesti csapatépítő program gyanánt

Mindenki számára élvezhető céges csapatépítő programot keresel? Akkor jól teszed, ha csempészel bele némi sört. Bátran ajánljuk figyelmedbe programunkat, ami alatt épülhet a csapat és alakulhat a hangulat, hogy a nap további része is biztosan jól sikerüljön. A csoportos sörkóstoló Budapest IX. kerületében, az Élesztő rendezvénytermében kap helyet. A VIP teremben saját mosdó és hangulatos terasz is vár rátok. Ha számotokra úgy szimpatikusabb, szívesen kitelepülünk az általatok megjelölt helyszínre is, hogy ott tartsuk meg nektek a fergeteges kóstolót.