Sörrel kapcsolatos ajándék ötletek a BrewStudio!-ban

Sörrel kapcsolatos ajándék ötleteinkkel bevágódhatsz szerettednél

A tökéletes ajándék kiválasztása mindig nehéz. Olyat szeretnél adni, ami nem sablonos, személyre szól és még biztosan nincs meg neki. Ha pedig cikkünket olvasod, akkor az is tuti, hogy mindezt valamilyen módon sörrel vegyítenéd. Összességében tehát egyedi sörrel kapcsolatos ajándék ötlet után kutatsz, amivel belopod magad barátod, barátnőd, rokonod szívébe. Mi legyen az?

Amit biztosan nem szeretnél: venni egy hatodik sörnyitót vagy épp egy nyolcadik sörös korsót. Helyette inkább olyat válassz, ami nem csak a polcon fog pihenni, hanem valóban örömet is okoz.

Mi lehet a legjobb sörrel kapcsolatos ajándék?

Kézenfekvő ötlet egy különleges kézműves sörválogatás, amit szeretted jóízűen elszürcsölhet. Rengeteg különböző sörpakk közül válogathatsz a boltok kínálataiban (nekünk is van egyébként, csekkold a sörrendelés menüpontot). Tuti siker is, amitől a sörrajongó megajándékozottnak biztosan fülig fog érni a szája.

De vannak alkalmak, amikor valami nagyobb dukál. Évfordulóra, születésnapra vagy valamilyen különleges alkalomra keresel egy igazán szuper ajándékot? Legyen az egy felejthetetlen sörös program!

Megannyi sörös élmény egy aprócska ajándékkártyán

A BrewStudio!-ban rendszeresen indítunk 5 órás sörfőző tanfolyamokat, amik során résztvevőinket felvértezzük az ősi tudással, hogy maguk is elkészíthessék kedvenc aranyló nedűjüket. A sörfőző tanfolyamon felhasznált receptet ott helyben, együtt találjuk ki, ezzel igazi kuriózumot alkotva. A főzésen kívül persze kóstolunk és ismerkedünk is, a jobbnál jobb kraft sörök mellett megannyi érdekességgel is szolgálunk a sörtörténelemről, gasztronómiáról. Szuper sörrel kapcsolatos ajándék. ráadásul ajándékkártya formájában is átnyújthatod szerettednek.

Másrészt, ha a megajándékozni kívánt személy naptárja állandóan tele van, és inkább biztosra mennél, válaszd neki a hétköznap esti sörfőző estet. A 3 órás program egy, a fentinél sokkal intenzívebb sörös élmény, hiszen igyekeztünk mindent belesűríteni a kóstolástól a főzésen át a ropogtatnivalókig. Ebben az esetben egy általunk már sokszor tesztelt receptet főzünk le közösen, aminek a szépsége, hogy a hűtőnkben rögtön lesz is a résztvevők számára kóstoló belőle.

A legjava pedig csak programjaink után jön: szeretted ugyanis otthon is nekiállhat majd a sörfőzésnek, amivel további boldog órákat szerzel neki. Próbálkozásai gyümölcsét pedig magad is learathatod: az elkészült söröket együtt fogyaszthatjátok.

Ajándékkártyáink korlátlan ideig felhasználhatóak, így nem kell azon aggódnod, hogy a megajándékozott kifutna az időből és lemaradna az élményről. Az ajándékutalvány felhasználása sem nagy ördöngösség, az átvételtől mindössze néhány kattintás választja el szeretted a részvételig.