Céges csapatépítés ötletek

Céges csapatépítés ötletek, hogy végre együtt lehessetek

Tavasszal hagyományosan megindul a csapatépítő szezon, hiszen egyre inkább van kedvünk kimenni a szabadba és programokon részt venni. Ám idén ez nem olyan egyszerű, a járvány még mindig akadályt szab a megszokott hétköznapoknak. Ezért aztán céges csapatépítés ötletekkel segítünk, hogy összehozhassátok a sörimádó munkatársakat és együtt köszönthessétek a tavaszt!
A csapatépítőkre most még nagyobb szükség van, mint korábban bármikor, hiszen a lassan egy éve tartó home office be tud tenni a csoportkohéziónak. A közösségi élményekkel – főleg, ha sörös élményekről van szó – azonban visszaállíthatjátok a szeretett csapatszellemet!

Ahogyan eddig, úgy most is örömmel tartunk nektek sörfőző tanfolyamokat budapesti főhadiszállásunkon. A tavasz érkeztére és a vírushelyzetre való tekintettel azonban szuper sörkóstoló programokat is megalkottunk, amit szabadtéren vagy akár otthon is élvezhettek.

Sörözzetek a szabadban, adjuk hozzá a tematikát

A hideg téli hónapok bezártsága után igazi felüdülés, hogy végre tervezhettek programot a szabadban. Úgy gondolod, hogy a kellemes tavaszi időben nincs is jobb, mint kiszabadulni a négy fal közül és a természetben tölteni az időt? Megcáfolunk: próbáld ki mindezt sörrel!

Lelkes munkatársaink kitelepítik nektek a Brew!Studio legjavát, és helyben szervezünk egy felejthetetlen sörkóstolást. Arról nem is beszélve, hogy ezzel még a munkatársak egészsége miatt is kevésbé kell aggódnotok, mintha egy szűk zárt térben ülnétek össze építeni a csapatot.

Céges csapatépítés ötletek az otthon biztonságából

De ha a lehető legkisebb kockázat érdekében inkább a csapatépítőt is home officeból tartanátok, akkor is tudjuk a megoldást. Miután nálunk semmi nem történhet sör nélkül, az online csapatépítésben is nagy szerepet fognak játszani a hazai és nemzetközi kézműves sörforradalom termékei.

Egész pontosan egy ezekből összeállított sörpakk, amit egészen a munkatársak ajtajáig szállítunk el. Ezután nekik már csak annyi dolguk van, hogy kibírják, hogy nem isszák meg idejekorán a söröket és a megbeszélt időpontban beülnek velük a számítógép elé.

Mi pedig online levezénylünk nektek egy izgalmas sörkóstolót, amin a kóstolás mellett érdekességeket is mesélünk. A frissen szerzett tudást rögtön kamatoztathatjátok: a sörkóstoló végén ugyanis egy sörös kvíz is vár rátok.

Válassz igényeitek szerint a céges csapatépítés ötletek közül, és kérj ajánlatot, hogy nektek is szervezhessünk egy szuper közös programot!