Online csapatépítő ötletek - sörkóstoló

Online csapatépítő ötletek a társastól a közös sörözésig

Még mindig otthon dolgoztok? Sok cégnél annyira bejött a home office, hogy többé-kevésbé úgy is maradtak. A kényelem és a költséghatékonyság mellett van azonban árnyoldala is, nevezetesen az, hogy teljesen betesz a csapatszellemnek. Orvosoljátok ezt rendszeres közös programokkal, az alábbi online csapatépítő ötletek segítenek is!

Mi mindent csinálhattok otthonról együtt?

Az első és legkézenfekvőbb, ami mindenkinek beugrik ilyenkor, a társasjáték. Rengeteg társas lelhető fel az interneten, amikkel éppúgy tudtok játszani, mintha együtt ülnétek az irodában. Korábbi cikkünkben össze is gyűjtöttünk online csapatépítő játékokat, amikből tudtok válogatni.

Az egyedi online csapatépítő ötletek közelebb hozzák egymáshoz a kollégákat

A hagyományos társasjátékok helyett személyre is szabhatjátok a programot. Szenteljetek rá egy kis időt és állítsatok össze saját céges kvízt! Nagy segítség lehet ebben a Kahoot! névre hallgató oldal, amin szuper kvízeket dobhattok össze, és rögtön kaptok hozzá egy felületet is, amin mind egyszerre tudtok játszani.
Ennyi idő után az irodát viszontlátni is nagy öröm. Vegyétek alapul az irodai teret egy közös játékra! Az alapokhoz szükségetek lesz egy emberre, aki vállalja, hogy bentről vesz részt a csapatépítőn, és a laptop kameráját használva irányítja a többieket az irodában. Ezután már csak el kell dugnotok néhány apró kincset vagy feladványt itt-ott, és mehet az interaktív szabadulószobára vagy kincskeresésre hajazó játék. Ennek persze az is remek alternatívája, ha egyszerűen kerestek egy online szabadulószobát, de az is tuti, hogy az irodában kutatni messze izgalmasabb lesz a régóta a négy fal között dolgozó munkatársaknak.

A home office nem lehet akadálya a közös sörözésnek

Miért is írnánk cikket online csapatépítő ötletekről, ha nem lenne szuper megoldásunk arra, hogy otthonról is együtt sörözhessetek? Szerencsére van! Mostanra ráadásul számos munkahely alá tudja támasztani, hogy milyen ütős sörkóstolót tartunk a távolból is. Mindezt kraft sörökkel, érdekességekkel, sörös kvízzel!
Első lépésként kiszállítjuk a kollégákhoz a sörpakkot, amibe gondosan összeválogattunk minden földi jót. Kérésre párosítunk a sörökhöz snacket is, hiszen ezek csak még inkább kihozzák a sörök ízét. Ezután előre megbeszélt időben és platformon becsatlakozunk az online sörkóstoló alkalomra, innen pedig minden úgy zajlik, akár csak személyesen: kóstolunk, mesélünk, beszélgetünk, és a végén játszunk is.

Online csapatépítő ötletek - sörkóstoló

Ennél élménydúsabb közös programot keresve sem találnátok, vegyétek fel velünk a kapcsolatot, és már szervezzük is nektek az online csapatépítőt!