Céges karácsonyi ajándék készítés csapatépítő sörfőzéssel egybekötve

Ötletes céges karácsonyi ajándék, ami egyben csapatépítőként is szolgál

Az év végéhez közeledve a vállalkozásoknál rendre felmerül a kérdés, hogy mit lehetne karácsonyi ajándékba adni a partnereknek és ügyfeleknek, ami nem sablonos, de a büdzsét sem vágja földhöz. Kettő az egyben ötletünk a csapatépítő sörfőzés, melynek végterméke egyben a tökéletes céges karácsonyi ajándék!

Hogyan lehet céges karácsonyi ajándék a sörfőzésből?

A sörös csapatépítés során megfőzhetitek saját sörötöket. Egészen pontosan az általatok kitalált recept alapján készítjük el közösen a sört, melynek saját címkét is tervezhettek. Ezután a sörlé egy hosszabb időre pihenni vonul erjedés céljából, ám amint végbement a folyamat, az elkészült sört kézhez kapjátok. Így végül saját címkével – és akár logóval – ellátott céges sörötök lesz, melyet kedvetekre osztogathattok a partnereknek és ügyfeleknek. Ez pedig nem csak egyedi, de nagyon menő céges karácsonyi ajándék is, amit az ügyfelek biztosan nem felejtenek el egyhamar!

Fontos, hogy az erjedés valóban hosszabb időt vesz igénybe. Ahhoz, hogy karácsony előtt át tudjátok adni az elkészült söröket, érdemes november elején eljönnötök hozzánk megfőzni azt.

Miért jártok ti is jól?

Vannak, akik élvezik az ajándékvásárlást, mások a hátuk közepére se kívánják. Most viszont tutira mindenki odalesz érte, hiszen ez esetben az ajándék egy céges csapatépítés során születik. Ti tehát egy 3 vagy 5 órás közös programot kaptok „ajándékba”, amin felejthetetlen élményeket szerezhettek és még a sörfőzés tudományát is elsajátíthatjátok. A főzés során természetesen nem hagyjuk, hogy szomjan maradjatok, ezért többféle sörrel is készülünk nektek, melyeken ráadásul a profi kóstolás menetét is gyakorolhatjátok.

És ha ügyesen kalkuláltok a megajándékozandó ügyfelek listájával, még nektek is maradhat egy-két üveg mennyei sör. Higgyétek el, nincs is jobb érzés a világon, mint olyan sörrel koccintani, ami a két kezetek munkáját dicséri!

Ha duplázni szeretnétek…

Saját sörötök megfőzése után hirtelen semmihez nem fogható vágyat éreztek a kézműves sörök kóstolására…megértjük. Szerencsére a céges karácsonyi program terén is tudunk nektek szuper ötletet kínálni: gyertek hozzánk karácsonyi sörkóstolóra! A szimpla céges vacsora bevett szokás a kisvállalkozásoktól kezdve a multikig mindenhol, de ha idén valami egyedire vágytok, vegyetek részt egy tapas – craft sör párosítások ízletes kombinációját felsorakoztató sörkóstoló eseményen.

Ha e sorokat olvasva már látjátok magatok előtt a komlóhegyeket és orrotokban érzitek a majdani saját sörötök illatát, vegyétek is fel velünk a kapcsolatot! Készítsük el együtt a céges karácsonyi ajándék netovábbját!

Mindez szuperül hangzik, de a koronavírus-járvány miatt most nem mertek csapatépítőt tartani? Megtaláltuk a módját, hogyan sörözhettek együtt mégis: tartsatok velünk online csapatépítő sörkóstolót! Ellátunk titeket a legjobb hazai craft sörökkel, izgalmas sörös információkkal és a közös időtöltés élményével, nektek pedig mindössze egy laptopra (és internetre) lesz szükségetek hozzá.