Téli csapatépítő programok a BREW!Studio-ban

Téli csapatépítő programok sörrel gazdagítva

A hideg évszak beköszöntével leszűkül a művelhető programok köre, hiszen nem gondolkodhattok szabadtéri lehetőségekben. Mik lehetnek tehát jó téli csapatépítő programok? Mit lehet csinálni, ami melegben zajlik, élvezetes és a kollégák sem fogják kötelezőnek érezni?

A téli csapatépítő programok királya: házibuli céges módra

Ha szeretnétek, még csak ki sem kell mozdulnotok az irodából, mi intézzük a komplett kitelepülést hozzátok. Épp csak az asztalotok elől kell felállnotok és átfáradni egy közös helyiségbe, ahol már minden készen fog várni titeket. Mi minden? Leginkább sör, méghozzá többféle remek kézműves sör. Ezen kívül pedig sörkorcsolyák, kis tapas tálak és persze mi! Profi sörkóstolást tartunk nektek, tele érdekes infókkal és jobbnál jobb sörökkel.

A program menetét természetesen ti határozzátok meg, sőt, arra is van lehetőségetek, hogy egy céges nap keretein belül csak egy programponthoz kérjétek a segítségünket.

A sörfőzés adta szórakozás évszaktól független

Ha van program, amit évszaktól függetlenül lehet űzni, hát a sörözés az az. Ha kicsit kiruccannátok az irodából, vegyétek az irányt az Élesztőház felé! Itt mi 3 vagy 5 órás sörfőző csapatépítéssel várunk titeket annak minden mókájával és érdekességével együtt.

Miért jó választás a sörfőzés csapatépítő gyanánt?

Amellett, hogy együtt van a csapat és lehetőségetek nyílik arra, hogy az irodából kiszakadva kicsit a munkán kívül másról is beszéljetek, szuper élményt is szereztek! A program során megtanítunk titeket sört főzni az első lépéstől az utolsóig. Ezután akár otthon – vagy az irodában – is gyakorolhatjátok a mesterséget, hiszen fel lesztek vértezve az aranyló nedű készítésének tudásával. A sörfőzés során valóban el is készítitek saját sörötöket, amit az erjedési idő után kézhez is kaptok.

Emellett, ha téli csapatépítő programok terén gondolkodtok, nyilvánvalóan felmerül, hogy beüljetek egy pubba. Nálunk két legyet üthettek egy csapásra, ugyanis a sörfőző tanfolyamunk az Élesztőház emeletén zajlik, így a program végeztével folytathatjátok a sörözést a földszinten.

Ha főzni nem, csak kóstolni szeretnétek

Ha kevésbé aktív programra vágytok, de a kézműves sörök élvezetéről már nem mondanátok le, gyertek hozzánk sört kóstolni! Ez esetben az Élesztőházban található VIP teremben tartjuk nektek a sörkóstolót, ahol 5-6 fajta ínycsiklandó kézműves sört mutatunk be nektek. A kóstolás sem ám csak úgy hűbelebalázs módjára történik, megtanítunk titeket úgy kóstolni, mint a profik!

Bármelyik verzió is rabolta el a szíveteket, valósítsátok meg velünk! Vegyétek fel velünk a kapcsolatot és szervezzük meg együtt a cég történetének legjobb csapatépítőjét!

A koronavírus-járvány ideje alatt is szeretnétek csapatépítőt tartani, de közben a munkatársak egészsége miatt is aggódtok? Tudjuk a megoldást, szervezzetek velünk online csapatépítő sörkóstolást! Mi szállítjuk a söröket és velük együtt a programot, nektek csak annyi a dolgotok, hogy találjatok egy időpontot, amikor mind egyszerre beültök a számítógép elé.