Céges csapatépítő játékok ötlettára

Céges csapatépítő játékok télidő idején is

A meleg évszakok alatt sokkal könnyebb csapatépítőt szervezni, elég csak célba venni a legközelebbi teraszt és kikérni annyi sört, ahányan vagytok (szorozva 2-vel, 3-mal). De az, hogy még egy-két hónapig repkednek a mínuszok, nem jelenti, hogy végig az irodában kellene süppedni a tavaszra várva. Számos lehetőséget találtok beltéren is, amivel jól szórakozhattok és közben a csapat is épülhet. Következzen szubjektív listánk a céges csapatépítő játékok legjaváról!

Szabadulószoba

Nem hiába kapták fel ennyire az elmúlt években a szabadulószobákat. Egy órányi tömény izgalmat és szórakozást kínálnak, ráadásul sok szempontból elősegítik a csapatmunka fejlesztését is. Férőhely és tematika alapján is válogathattok, a kínálat már akkora, hogy kizárt, hogy ne találnátok mindenki számára megfelelőt. Nagyobb létszám esetén kinézhettek egymás melletti szobákat és rendezhettek versenyt, hogy melyik csapat jut ki először.

Társasjátékos helyek

Egyre több hely van Budapesten, ahol társasjátékok közül válogathattok az italok mellé. Néhol kérnek kauciót, de olyat is találtok, ahol egyszerűen csak leemelhetitek a polcról a kinézett társast. Mellé kedvetekre fogyaszthattok sört, fröccsöt vagy bármilyen italt, a kettő kombinációja pedig garantálja a jókedvet.

Sportnap

Aktívabb munkatársakkal ideális választás egy sportnap! Persze nem árt velük előre egyeztetni, nyilván senkinek nem kívánod, hogy előtörjenek a gimis tesiórák óta elfojtott kellemetlen emlékei és visszaszámolja a perceket a program végéig. A céges csapatépítő játékok lényege épp az, hogy mindenki jól érezze magát, és hogy a kollégák közelebb kerüljenek egymáshoz.

Választhattok a szó hagyományos értelmében vett csapatsportokat: focit, kosárlabdát, röplabdát. Ha kevésbé a sportra és inkább a mókára vágytok, jó döntés lehet a lézerharc, paintball vagy dodgebow. Ha pedig kihagynátok a verseny motívumát a programból, irány egy trambulinpark! Ugrálás közben nincsenek győztesek vagy vesztesek, csak az adrenalin és a boldogság.

Közös főzés

Ha visszafogottabb programra vágytok, részt vehettek egy közös élményfőzésen. Interneten már számos vállalkozás lelhető fel ilyen profillal, akik örömmel lesznek segítségetekre. A dolog lényege, hogy néhány fős csapatokba rendeződve közösen megfőztök egy előre kiválasztott ételt. Ezután persze el is fogyaszthatjátok, sőt, nagyobb létszámmal rögtönzött vacsoracsatát is rendezhettek.

Közös sörfőzés

És ha már a főzésnél tartunk, nem hagyhatjuk ki a közös sörfőzést! Tudjuk, hogy elfogultak vagyunk, de mégiscsak úgy gondoljuk, hogy a sörfőzés a legjobb, ami egy céges csapatépítő során történhet! Kisebb-és nagyobb létszámban egyaránt jöhettek hozzánk, a jó hangulat mindenképpen garantált. A céges csapatépítő játékok minden fontos aspektusát megtaláljátok benne: izgalmas közös program, lehetőség a kibontakozásra, szép emlékek és persze sör.

A lista első felében nem tudunk segítségetekre lenni, de a sörfőzés alkalmával számíthattok ránk! Vegyétek fel velünk a kapcsolatot és megrendezzük a legszuperebb csapatépítőt, amit el tudtok képzelni!

A jelenlegi helyzetre tekintettel olyan Covid-biztos csapatépítőt kerestek, ami rugalmasan megszervezhető, mégis biztosan mindenki élvezni fogja? Hozzatok össze velünk egy online sörkóstolást! Mi intézünk mindent, nektek csak annyit kell tennetek, hogy találtok egy időpontot a munkatársakkal, amikor mindenki egyszerre beül a gép elé.