Tematikus sörkóstolás Budapest szívében

Többféle tematikus sörkóstolás Budapest szívében

Mindig is érdekelt, hogy milyen lehet egy sörkóstoló, de kicsit megfoghatatlannak érzed? Nem tudod elképzelni, hogy miért lesz jobb neked egy sörkóstoló Budapest egyik legmenőbb kézműves sörözőjében, mint otthon? Megmutatjuk és szinte biztosra vesszük, hogy meg is győzünk!

Milyen nálunk a sörkóstolás?

Egy sörkóstoló nem azt jelenti, hogy megkínálunk néhány jó sörrel és beszélgetünk, mi ennél sokkal többre tartjuk az arany nedűt! Ha hozzánk jössz, megtanítunk profin kóstolni, majd rögtön egy, a legjobb sörökből gondosan összeállított palettát kóstolhatsz végig ilyen módon. Közben pedig valóban beszélgetünk: sörtörténelemről, sörgasztronómiáról, nemzetközi sörpiacról. Nem részegen fogsz távozni, hanem telítve – különleges sörökkel és rengeteg izgalmas információval.

És mitől lesz mindez tematikus?

Különféle sörkóstoló lehetőségeket állítottunk össze, hogy biztosan megtaláld a számodra legvonzóbbat. Így a „koca sörözőtől” a sör gourmet-ig mindenkit várunk és mindenkinek tudunk valami újat mutatni.

Ha kezdő sörkedvelő vagy és még csak most ismerkedsz a kézműves sörforradalom termékeivel, gyere el a Kezdő kraft sörkóstolónkra! Itt amellett, hogy olyan sörökbe kortyolhatsz, amikről eddig csak álmodtál, még bele is áshatod magad a kisüzemi sörvilágba. Másfél óra múlva már úgy távozhatsz, akár csak egy igazi sörszakértő, ezentúl pedig mindig szórakoztathatod barátaidat a sörökről szóló tudásoddal.

Ha úgy érzed, ezen már régen túl vagy és valami különlegesre vágysz, nézd meg „Haladó” kóstolóinkat! Választhatsz ritka söröket olyan ízekben, amikről el sem tudod képzelni, hogy elférnek egy sörösüvegben, de akár IPA változatokat vagy a klasszikus belga sörök legújabb generációit is megismerheted. A kóstolókon kínált söröket megnézheted oldalunkon – de vigyázz, a listák végigolvasása után óriási vágyat fogsz érezni, hogy minddel megismerkedj közelebbről is!

A sörkóstoló Budapest mely részén kap helyet?

Főhadiszállásunk a IX. kerületi Élesztőben található, a Corvin-negyednél, könnyen megközelíthető helyen. Ebben a legjobb, hogy ha a másfél órás sörkóstoló után saját szakálladra folytatnád az ízlelést, elég csak lemenned a földszintre! A csapokon és a pultokban ugyanis a hazai és a nemzetközi kézműves sörkínálat színe-java megtalálható, neked csak választanod kell közülük.

A kóstolóra elkülönített VIP termünkben kerül sor, ahol saját mosdó és terasz teszi még menőbbé a közös sörözést.

Mindez jól hangzik, de egy sörkóstoló Budapesten kívül még jobban tetszene? Nagyobb csoportok – baráti társaságok vagy céges csapatépítők – számára kitelepülést is kínálunk söreinkkel. Ha ez a lehetőség jobban izgatja a fantáziád, vedd fel velünk a kapcsolatot és kérj ajánlatot!